Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νέα εξέλιξη σοκ - Σκάει άμεσα ανακοίνωση!
Μπάσκετ
| 2022-04-13 09:05:00

"Όχι" σε Γιαννακόπουλο - Νέα εξέλιξη σοκ στον Παναθηναϊκό - Σκάει άμεσα ανακοίνωση!

Sportdog Team
 "Όχι" σε Γιαννακόπουλο - Νέα εξέλιξη σοκ στον Παναθηναϊκό - Σκάει άμεσα ανακοίνωση!

Μετά την αποχώρηση των Διαμαντίδη, Πρίφτη, Παππά και Τριαντόπουλου, ετοιμάζεται να σκάσει μία ακόμα "βόμβα" στο Τριφύλλι.

Παναθηναϊκός: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από χθες το βράδυ στον Παναθηναϊκό, όπου αποφασίστηκε η αποχώρηση των Δημήτρη Πρίφτη, Δημήτρη Διαμαντίδη και Νίκου Παππά από την ομάδα, ενώ ο πρόεδρος Τάκης Τριαντόπουλος παραιτήθηκε.

Την ίδια ώρα ο Φραγκίσκος Αλβέρτης απαλλάχθηκε από τα καθήκοντα του GM, καθώς θεωρήθηκε και αυτός μαζί με τους προαναφερθέντες, υπεύθυνος για την απογοητευτική πορεία των Πράσινων και τις επιλογές που έγιναν.

Ωστόσο στον θρύλο του Παναθηναϊκού, του έχει προταθεί η θέση του γενικού αρχηγού στην ομάδα, με τις τελευταίες πάντως πληροφορίες να αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα θα αποδεχτεί το νέο αυτό πόστο, ύστερα από τις σαρωτικές αλλαγές που έγιναν σε όλες τις θέσεις.

Ο "Φράγκι" φέρεται να έχει ζητήσει λίγο χρόνο για να επεξεργαστεί τα δεδομένα, καθώς η παραμονή του στο σύλλογο θα ισοδυναμούσε με υποβάθμιση και σύντομα θα δώσει την απάντηση του, με τις πιθανότητες παραμονής του να είναι πλέον ελάχιστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη απόφαση Πεδουλάκη - Φέρνει προπονητή-έκπληξη - Ο λόγος που έφυγε ο Διαμαντίδης

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags