Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τεράστιο ΣΟΚ - Νεκρός ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Άντριαν Πέιν - Μόλις 31 ετών!
Μπάσκετ
| 2022-05-09 17:44:00

Τεράστιο ΣΟΚ - Νεκρός ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Άντριαν Πέιν - Μόλις 31 ετών!

Sportdog Team
Τεράστιο ΣΟΚ - Νεκρός ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Άντριαν Πέιν - Μόλις 31 ετών!

Τραγωδία με τον πρώην μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, καθώς ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ αναφέρουν ότι άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Δευτέρας (9/5).

Παναθηναϊκός: Σοκ στον χώρο του μπάσκετ με είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία λεπτά, σύμφωνα με την οποία ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Άντριεν Πέιν, έφυγε από τη ζωή στα 31 του χρόνια.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο πρώην συμπαίκτη του στο κολλεγιακό πρωτάθλημα, Τζάρεντ Σάλιντζερ, με μήνυμα στα social media, μέσω του οποίου αποχαιρέτησε τον Πέιν, ενώ στη συνέχεια την πληροφορία επιβεβαίωσε με δική του ανάρτηση ο δημοσιογράφος, Κρις Σολάρι.

Όπως επιβεβαίωσε η Αστυνομία του Ορλάντο σε ανακοίνωσή της, ο Πέιν έχασε τη ζωή του από πυροβολισμούς, πυροβολήθηκε στο Ορλάντο στη 1:30 τα ξημερώματα στην Έγκρετ Σορς Ντράιβ, το οποίο είναι προάστιο της πόλης στη Φλόριντα, ενώ ο δράστης της δολοφονίας συνελήφθη.

Ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας κατέγραψε δύο θητείες στον Παναθηναϊκό (2018, 2019), κατακτώντας ένα Πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα Ελλάδα με τη φανέλα του. Ο άτυχος αθλητής είχε αγωνιστεί επίσης στο NBA, για λογαριασμό των Ατλάντα Χοκς, Μινεσότα Τίμπεργουλβς και Ορλάντο Μάτζικ.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε συλληπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Άντριαν Πέιν, αναφέροντας τα εξής:

«Η οικογένεια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και την οδύνη της για τον αδόκητο χαμό του πρώην αθλητή μας, Άντριαν Πέιν. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του».

Ανακοίνωση για την τραγική απώλεια του Αμερικανού άσου εξέδωσε και η ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Είμαστε συντετριμμένοι στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου του Άντριαν Πέιν. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του. Αναπαύσου εν ειρήνη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σιγά μη φοβηθεί ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός - Ανατροπή με ξένο άσο, μένει για βασικός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags