Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Γυρίζει στο 1997 ο Ολυμπιακός - Φιέστα και… Μιλουτίνοφ οι Αγγελόπουλοι - Ανακοινώσεις Γιαννακόπουλου
Μπάσκετ
| 2022-06-14 23:47:00

Γυρίζει στο 1997 ο Ολυμπιακός - Φιέστα και… Μιλουτίνοφ οι Αγγελόπουλοι - Ανακοινώσεις Γιαννακόπουλου

του Pick n' Scroll
Γυρίζει στο 1997 ο Ολυμπιακός - Φιέστα και… Μιλουτίνοφ οι Αγγελόπουλοι - Ανακοινώσεις Γιαννακόπουλου

Οι κορυφαίοι, οι μεταγραφές και οι εξελίξεις στην πράσινη ΚΑΕ! Πώς κατάφεραν οι Πειραιώτες να νικήσουν για δεύτερη φορά τους Πράσινους και να αγκαλιάσουν τον τίτλο, οι παίκτες που θα κυηγήσουν από το βράδυ της Παρασκευής και οι διοικητικές αλλαγές στο Τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός ήταν έξοχος για ένα εικοσάλεπτο, το πρώτο, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να τον κρατήσει ζωντανό στο κυνήγι του τίτλου. Ενα σούπερ πεντάλεπτο, το πρώτο του δεύτερου ημιχρόνου, έφτανε στον Ολυμπιακό, ώστε να γείρει την κατάσταση προς την πλευρά του και να κόψει στο τέλος το νήμα, θέλοντας πλέον μία νίκη για να κάνει το νταμπλ στην Ελλάδα. Για να κλείσει έτσι μαγικά μία χρονιά, που κύλησε και κυλάει εξαιρετικά για αυτόν.

Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες έγινε από τους περιφερειακούς τους. Από την μία πλευρά ο Νέντοβιτς είχε 11 πόντους, αλλά με 4/12 σουτ, ενώ ο Μέικον είχε 6 πόντους, χωρίς επίσης να κάνει έντονη την παρουσία του.

Και από την άλλη ο Σλούκας έκανε παιχνιδάρα με 20 πόντους και 4 ασίστ, ενώ ο Ντόρσεϊ ήταν εκείνος, που γύρισε το ματς στο πρώτο πεντάλεπτο του δεύτερου ημιχρόνου με αλλεπάλληλα καλάθια. Ο Παναθηναϊκός είχε κλείσει το πρώτο μέρος με 46-32, αλλά μπαμ μπαμ οι Πειραιώτες γύρισαν τούμπα τα χαρτιά και στο τέλος πανηγύρισαν την δεύτερή τους νίκη. Εχοντας, πάντως, σε όλη αυτή την διαδικασία και τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ να κάνει σπουδαία πράγματα, κυρίως στην επίθεση, έχοντας 19 πόντους (και 4 ριμπάουντ).

Αν και στο μπάσκετ τίποτα δεν τελειώνει πριν βγει στο πάλκο η χοντρή, όπως έλεγε ο Στιβ Γιατζόγλου, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αυτοκτονήσει για να μην τελειώσει τη σειρά την Παρασκευή, που μας έρχεται. Είναι καλύτερος και φαίνεται, και λογικά στο γεμάτο από τον κόσμο του, ΣΕΦ θα κάνει το πρώτο του νταμπλ, μετά από το 1997. Και αμέσως μετά θα ξεχυθεί στην αγορά για να καλύψει τα κενά του και ιδιαίτερα αυτά, που αφορούν στην φροντ-λάιν. Θα φανεί αν ευσταθεί η περίπτωση επιστροφής του Μιλουτίνοφ και γενικώς θα δείξει τι άλλο μπορεί να προκύψει.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του έχει στο μυαλό του μόνο το διοικητικό κομμάτι. Το πως θα πορευθεί τη νέα χρονιά. Θα υπάρξει νέος ιδιοκτήτης; Θα επιστρέψει ο Γιαννακόπουλος; Τι θα γίνει; Μέχρι το τέλος του μήνα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και αυτό είναι που νοιάζει πλέον όλους τους «πράσινους». Τίποτε άλλο.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δικαίωση Αγγελόπουλων, τους… εξαφάνισε ο Μπαρτζώκας - Βρήκε νέο Πρίντεζη - Χωρίς κόουτς ο ΠΑΟ!

 

 
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 72-78 (G2) | HIGHLIGHTS" itemprop="name" /> Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 72-78 (G2) | HIGHLIGHTS" itemprop="description" />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags