Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Δικαίωση Αγγελόπουλων, τους… εξαφάνισε ο Μπαρτζώκας - Βρήκε νέο Πρίντεζη - Χωρίς κόουτς ο ΠΑΟ!
| 2022-06-14 23:20:00

Δικαίωση Αγγελόπουλων, τους… εξαφάνισε ο Μπαρτζώκας - Βρήκε νέο Πρίντεζη - Χωρίς κόουτς ο ΠΑΟ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Δικαίωση Αγγελόπουλων, τους… εξαφάνισε ο Μπαρτζώκας - Βρήκε νέο Πρίντεζη - Χωρίς κόουτς ο ΠΑΟ!

Όσα έγιναν στο ημίχρονο και οι μεγάλες αλλαγές στον Παναθηναϊκό. Πώς οι Πειραιώτες αγκάλιασαν το πρωτάθλημα με μία επική ανατροπή στο ΟΑΚΑ, τα... εγκλήματα του πράσινου πάγκου και η επόμενη ημέρα στις δύο ομάδες, που μοιάζει τόσο διαφορετική...

Ο Ολυμπιακός πέρασε από το ΟΑΚΑ με μία επική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Παναθηναϊκό που άντεξε μόλις 20 λεπτά, πριν… θυμίσει και πάλι την τραγική εικόνα του ΣΕΦ και πλέον μετράει αντίστροφα για τη μεγάλη φιέστα της Παρασκευής και την κατάκτηση του νταμπλ.

Οι Πειραιώτες έπαιξαν χωρίς αντίπαλο την φετινή σεζόν και αυτό αποδείχθηκε το βράδυ της Τρίτης, όταν κατάφεραν μέσα σε πέντε λεπτά να εξαφανίσουν την διαφορά των Πρασίνων, να τους προσπεράσουν, να τους δημιουργήσουν πανικό και ουσιαστικά να τους πάρουν το παιχνίδι. Με ηγέτη τον Τέιλορ Ντόρσεϊ, που ήταν κάκιστος στο πρώτο μέρος και δέχθηκε αρκετή γιούχα από τον κόσμο του Τριφυλλιού και τον Κώστα ΣΛούκα να πραγματοποιεί εκπληκτική εμφάνιση, έκαναν το 2-0 και… πήραν την κούπα. Ποιος πιστεύει ότι μπορεί δηλαδή να ηττηθούν την Παρασκευή ή ότι υπάρχει έστω και μία πιθανότητα να μην κάνουν μία νίκη σε τρία ματς;

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο ΟΑΚΑ απέδειξε πως είναι προπονητής κορυφαίου επιπέδου και ότι έχει μάθε πλέον να ελέγχει τα νεύρα του και την ομάδα. Παρότι πήγε στο ημίχρονο στο -14 και με ένα γήπεδο να «κοχλάζει», ηρέμησε τους παίκτες και όταν γύρισαν στο παρκέ, ήταν πραγματικά άλλη ομάδα. Ο Γιώργος Βόβορας (και οι άλλοι τρεις προπονητές του πράσινου πάγκου) είχαν μείνει στο πρώτο μέρος, στην ανάπαυλα προφανώς πανηγύριζαν αντί να συγκεντρωθούν στη δύσκολα συνέχεια που τους περίμενε και ποτέ δεν κατάλαβαν τι συνέβη. Όταν θα δουν ξανά το παιχνίδι το βράδυ, τότε θα καταλάβουν πως η ήττα ήρθε στα αποδυτήρια και από τα όσα δεν έγιναν στο ημίχρονο.

Οι Αγγελόπουλοι λοιπόν παίρνουν… τη σκούπα τους και ετοιμάζονται την Παρασκευή να πανηγυρίσουν ένα πρωτάθλημα που τους ανήκει απόλυτα και το οποίο κατέκτησαν έχοντας ανεβάσει το μπάτζετ και έχοντας φέρει πίσω στην Ελλάδα έναν παίκτη από το κορυφαίο επίπεδο όπως είναι ο Σλούκα. Επίσης, πλήρωσαν ακριβά για να κλείσουν το ρόστερ με τον ποιοτικό (παρά τα… σκαμπανεβάσματά του) Ντόρσεϊ, ενώ ήδη έχουν βρει τον διάδοχο του Γιώργου Πρίντεζη. Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι ο επόμενος ηγέτης και όταν… ψηθεί στα μεγάλα παιχνίδια, δεν θα έχει αντίπαλο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Όσο για τον Παναθηναϊκό; Εδώ και μέρες έπρεπε να έχει ξεκινήσει η δουλειά για την… επόμενη μέρα. Η απόκτηση νέου προπονητή είναι αναγκαστική και δεδομένη, ενώ στο ρόστερ χρειάζονται τεράστιες αλλαγές. Οι Παπαπέτρου και Παπαγιάννης δεν μπορούν να παίζουν μόνοι τους, ο Οκάρο Ουάιτ αποφάσισε να εμφανιστεί απόψε, ενώ ο Νεμάνια Νέντοβιτς συνέχισε τις κακές του εμφανίσεις.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλαγές στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός και... Γιαννακόπουλος - Έρχεται ξένος κόουτς, όνομα έκπληξη στη λίστα!

 

 
 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags