Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κανείς να μη ξεγράφει τον Παναθηναϊκό - Απάντηση από Καντέρ - Θαυμασμός για Γιαννακόπουλους!
Μπάσκετ
| 2022-08-01 15:42:00

Κανείς να μη ξεγράφει τον Παναθηναϊκό - Απάντηση από Καντέρ - Θαυμασμός για Γιαννακόπουλους!

Κανείς να μη ξεγράφει τον Παναθηναϊκό - Απάντηση από Καντέρ - Θαυμασμός για Γιαννακόπουλους!

Κάποιοι βιάστηκαν να... τελειώσουν το Τριφύλλι, όμως η πραγματικότητα τους διαψεύδει. Η απάντηση για το αν ο Παναθηναϊκός... μετράει ακόμα, ήρθε από τον Τούρκο σούπερ σταρ.

Και τι δεν έχουμε ακούσει και διαβάσει για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό φέτος. Ότι ο σύλλογος έχει χάσει, δήθεν, το κύρος του στην αγορά από τη δύσκολη τελευταία διετία. Ότι το κλαμπ δεν μπορεί πλέον να προσεγγίζει παίκτες τοπ επιπέδου, όπως έκανε παλαιότερα. Εν τω μεταξύ όλα αυτά τα γράφουν ορισμένοι, σε ένα καλοκαίρι που ντύθηκαν στα πράσινα αθλητές όπως ο Μάριους Γκριγκόνις και ο Ντέρικ Γουίλιαμς. 

Πολλοί ξέχασαν ότι ο Παναθηναϊκός της προηγούμενης διετίας ήταν που έφερε τον Μάριο Χεζόνια πίσω στην Ευρώπη. Και τώρα, για να φρεσκαριστεί η μνήμη όλων, ήρθαν οι δηλώσεις του Ενές Καντέρ. Τι είπε λοιπόν ο Τούρκος σέντερ;

«Μεγάλωσα παρακολουθώντας τον Παναθηναϊκό. Αγαπώ αυτή την ομάδα εδώ και πολλά χρόνια και ως παιδί έβλεπα πολλά παιχνίδια τους με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Πέρσι ο καλός μου φίλος ο Μάριο Χεζόνια πήγε εκεί. Πείτε σε όποιον διαβάσει τη συνέντευξη ότι μπορεί να μην είμαι σε θέση να παίξω στα εκτός έδρας παιχνίδια στην Κωνσταντινούπολη, αλλά θα ήθελα πολύ να πάω στον Παναθηναϊκό».

Ο Εξάστερος από τα τέλη της δεκαετίας του '90 και την απίστευτη προσφορά της οικογένειας Γιαννακόπουλου, δεν έχτισε απλώς μία ομάδα που σάρωσε τους τίτλους. Δημιούργησε ένα μέγεθος τόσο τεράστιο, που κάνει τοπ παίκτες σαν τον Καντέρ και τον Χεζόνια να θαυμάζουν το μεγαλείο του. Και μία ή δύο σεζόν ακόμα και κακές, όλα τα παραπάνω δεν μπορούν να τα αλλάξουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι υπογράφει στον ΠΑΟ ο Μήτογλου - Απόφαση Ράντονιτς για μεταγραφή - "Stop" σε νέα επιστροφή!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags