Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ντίνος Μήτογλου: Έτσι υπογράφει στον ΠΑΟ ο Μήτογλου - Απόφαση Ράντονιτς για μεταγραφή - "Stop" σε νέα επιστροφή!
Μπάσκετ
| 2022-07-31 20:50:00

Έτσι υπογράφει στον ΠΑΟ ο Μήτογλου - Απόφαση Ράντονιτς για μεταγραφή - "Stop" σε νέα επιστροφή!

του Pick n' Scroll
Έτσι υπογράφει στον ΠΑΟ ο Μήτογλου - Απόφαση Ράντονιτς για μεταγραφή - "Stop" σε νέα επιστροφή!

Η τιμωρία του Έλληνα άσου και ποιος "κόπηκε" από το μεταγραφικό πλάνο του Τριφυλλιού. Γιατί υπάρχει καθυστέρηση με την τελευταία προσθήκη, η εξέλιξη της υπόθεσης Ντεσόν Τόμας και πώς θα κλείσει το ρόστερ.

Ο Ντεσόν Τόμας ανακοινώθηκε επίσημα, λοιπόν, από την Αρμάνι Μιλάνο. Ο Παναθηναϊκός παρότι είχε ψηλά στη λίστα του τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ, εν τέλει προτίμησε να... αποδείξει στην πράξη την έλλειψη βιασύνης για την τελευταία μεταγραφή ξένου και να μην κάνει τελική κίνηση για τον Ντέσον. Μάλιστα επειδή γράφτηκαν πολλά για οικονομικά δεδομένα, ο Εξάστερος δεν έχασε τον παίκτη επειδή δεν μπορούσε να φτάσει την προσφορά των 500 χιλ. ευρώ της Αρμάνι. Απλώς, στη "ζυγαριά" των Ράντονιτς-Πεδουλάκη υπερίσχυσε η άποψη να μην προχωρήσουν (υπό την πίεση του ανταγωνισμού του Μιλάνο) στην επιλογή Τόμας.

Σε όλο αυτό το σκηνικό έρχεται και μπαίνει το όνομα του Ντίνου Μήτογλου. Ο Παναθηναϊκός θέλει να φέρει πίσω στον ΟΑΚΑ τον Έλληνα ψηλό και ήδη, όπως έχει γίνει γνωστό, ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν υπάρξει συζητήσεις. Μοναδική προϋπόθεση για να γίνει αυτό, είναι ο διεθνής φόργουορντ/σέντερ να μπορεί με την έκτιση της ποινής του ν' αγωνιστεί τη φετινή σεζόν. Εφόσον αυτή η παράμετρος εκπληρωθεί, τότε ο Μήτογλου εκτός απροόπτου θα γίνει ξανά παίκτης του Παναθηναϊκού.

Επομένως, η έλλειψη βιασύνης συνδέεται (και) με την υπόθεση Μήτογλου. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, αν η ομάδα ενημερωνόταν άμεσα για το πόσο θα είναι η τιμωρία του 26χρονου άσου και γνώριζε πως μπορούσε να τον υπολογίζει σχετικά γρήγορα, να μην έπαιρνε καν κατευθείαν 7ο ξένο. Αν και επειδή οι πιθανότητες να πάρει ο Μήτογλου την ελάχιστη ποινή (δηλαδή 6 μήνες) δεν είναι πολλές, ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει τελικά 7ο ξένο για τη θέση "4".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Like σε... Ευρωπαίο NBAer o Ράντονιτς - "Χτίζει" κορυφαία φροντ-λάιν για Ευρωλίγκα - Διπλή έκπληξη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags