Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ρεπορτάζ... βόμβα από Σερβία - "Τέλος ο Ράντονιτς από τον ΠΑΟ" - Το ποσό που θέλει για να φύγει!
Μπάσκετ
| 2023-02-20 15:05:00

Ρεπορτάζ... βόμβα από Σερβία - "Τέλος ο Ράντονιτς από τον ΠΑΟ" - Το ποσό που θέλει για να φύγει!

Sportdog Team
Ρεπορτάζ... βόμβα από Σερβία - "Τέλος ο Ράντονιτς από τον ΠΑΟ" - Το ποσό που θέλει για να φύγει!

Νέες εξελίξεις σχετικά με το θέμα παραμονής του Μαυροβούνιου τεχνικού στους Πράσινους από ρεπορτάζ γνωστής ιστοσελίδας από τη Σερβία που τονίζει ότι ουσιαστικά είναι παρελθόν με το Τριφύλλι να καλείται να του δώσει 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Παναθηναϊκός: Την είδηση ότι ο Ντέγιαν Ράντονιτς αποτελεί παρελθόν από τους Πράσινους αναφέρει σερβικό Μέσο και συγκεκριμένα η Mozzart Sport, που το καλοκαίρι ήταν αυτή που ανέφερε πρώτη πως υπήρχαν συζητήσεις των δύο πλευρών, τονίζοντας ότι ο Μαυροβούνιος έχει τελειώσει από το Τριφύλλι και θέλει 1,2 εκατομμύρια ευρώ για να λύσει το συμβόλαιό του.

«Η απόδεσμευση, ωστόσο, μέχρι τώρα δεν έχει επισημοποιηθεί καθώς οι Αθηναίοι πρέπει να βρουν ένα μοντέλο για να σπάσουν την συνεργασία τους με τον Μαυροβούνιο, ο οποίος ζητά άλλο το άλλο 1,2 εκατομμύριο ευρώ του συμβολαίου. Αυτό είναι το ποσό που ο πρώην τεχνικός του τριφυλλιού θα κέρδιζε από το υπόλοιπο της εφετινής σεζόν και όλη την επόμενη.

Πριν από το διαζύγιο όμως η ομάδα πρέπει να πληρώσει για αυτό. Όλο τα χρήματα που οφείλονται στον Ράντονιτς από το διετές κλειστό συμβόλαιο που έχει», αναφέρει το ρεπορτάζ και πλέον γίνεται κατανοητό ότι ο Μαυροβούνιος τεχνικός προσπαθεί να διαπραγματευτεί με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ώστε να πάρει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί από το συμβόλαιο που έχει υπογράψει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στον ΠΑΟ με Ράντονιτς - Οριστική απόφαση να τον διώξει - Θέλει όλα τα λεφτά ο Μαυροβούνιος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags