Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ντέγιαν Ράντονιτς: Χαμός στον ΠΑΟ με Ράντονιτς - Οριστική απόφαση να τον διώξει - Θέλει όλα τα λεφτά ο Μαυροβούνιος!
Μπάσκετ
| 2023-02-20 12:04:00

Χαμός στον ΠΑΟ με Ράντονιτς - Οριστική απόφαση να τον διώξει - Θέλει όλα τα λεφτά ο Μαυροβούνιος!

Sportdog Team
Χαμός στον ΠΑΟ με Ράντονιτς - Οριστική απόφαση να τον διώξει - Θέλει όλα τα λεφτά ο Μαυροβούνιος!

Μόλις έσκασε είδηση στο πράσινο στρατόπεδο, αφού το Τριφύλλι αποφάσισε να λύσει την συνεργασία του με τον Ντέγιαν Ράντονιτς, όμως ο τελευταίος δεν δέχεται να χαρίσει ούτε ευρώ από το συμβόλαιό του.

Οριστική απόφαση να πορευτεί χωρίς τον Ντέγιαν Ράντονιτς πάρθηκε στον Παναθηναϊκό, ωστόσο το θέμα "κολλάει" στις απαιτήσεις του Μαυροβούνιου τεχνικού για να λύσει το συμβόλαιό του.

Οι Πράσινοι έκριναν ότι δεν πάει άλλο με τον 53χρονο προπονητή στον πάγκο, μετά και την απώλεια του στόχου του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και την αποκαρδιωτική εικόνα που συνεχίζει να βγάζει η ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός δίνει όλη την φετινή αποζημίωση στον Ράντονιτς, αλλά και μέρος των χρημάτων από το συμβόλαιο της επόμενης χρονιάς, όμως ο Μαυροβούνιος δείχνει αμετακίνητος, ζητώντας όλα τα χρήματα που δικαιούται.

Κάπου εκεί "κολλάζει" το ζήτημα με την αποδέσμευσή του από τον πράσινο πάγκο και μένει να δούμε πώς θα κινηθούν από εδώ και πέρα οι Πράσινοι, με γνώμονα την στάση που κρατάει ο Ράντονιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κάντε... κλειστό 5ετές σε Ράντονιτς - Μας γλεντάνε Παπανικολάου, Κάνααν - Μπέικον για λύπηση"

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags