Facebook Pixel Τα πρώτα λόγια του Μήτρου-Λονγκ μετά το ντεμπούτο του - ’’Είμαι ευλογημένος που παίζω στον Ολυμπιακό’’ (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2023-12-24 23:06:00

Τα πρώτα λόγια του Μήτρου-Λονγκ μετά το ντεμπούτο του - ’’Ευλογημένος που παίζω στον Ολυμπιακό’’ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τα πρώτα λόγια του Μήτρου-Λονγκ μετά το ντεμπούτο του - ’’Ευλογημένος που παίζω στον Ολυμπιακό’’ (ΦΩΤΟ)

Ντεμπούτο απόψε για τον καινούργιο παίκτη του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και ο ίδιος έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους της ομάδας.

Ο Ναζ Μήτρου Λογνκ είναι εδώ και έναν μήνα παίκτης των νταμπλούχων Ελλάδας, μα μόλις σήμερα κατόρθωσε να γράψει την παρθενική του συμμετοχή με τον Δαφνοστεφανωμένο. Το ελληνικό διαβατήριο βγήκε και κόντρα στον Απόλλωνα σημείωσε το ντεμπούτο του στην Basket League, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Απέναντι στους Πατρινούς προσπάθησε και ίδρωσε για την ομάδα του. Η στατιστική του έγραψε 5 πόντους με 1/3 δίποντα, 1/5 τρίποντα και 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 λάθη, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ. Με τη λήξη του αγώνα έκανε και δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά έγραψε:

«Πολλά πράγματα θα μπορούσα να πω αλλά πάνω από όλα, είμαι πραγματικά ευλογημένος που φοράω αυτή τη φανέλα και μοιράζομαι το γήπεδο με αυτή την ομάδα και παίζω για αυτόν τον ιστορικό σύλλογο. Σας ευχαριστώ όλους για τη θερμή υποδοχή! Πάντα Ευγνώμων».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Απαντάει" με τον... δικό του Ναν ο Ολυμπιακός - 38 πόντους με 10/13τρ. - Διορθώνει το λάθος ο Μπαρτζώκας!

Η δημοσίευσή του:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags