Facebook Pixel Basket League: Ματσάρα... αλά NBA! Ο Άρης επιβίωσε στο "θρίλερ" με Κολοσσό (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2024-01-28 19:48:00

Ματσάρα... αλά NBA! Ο Άρης επιβίωσε στο "θρίλερ" με Κολοσσό (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ματσάρα... αλά NBA! Ο Άρης επιβίωσε στο "θρίλερ" με Κολοσσό (ΒΙΝΤΕΟ)

Φοβερό παιχνίδι έγινε στο Nick Galis Hall, με τον Άρη να επικρατεί του Κολοσσού Ρόδου με το εντυπωσιακό 98-91.

O Κολοσσός διατήρησε την…παράδοση που τον θέλει να δυσκολεύει τον Άρη στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο και ήταν άκρως ανταγωνιστικός μέχρι τα δυο τελευταία λεπτά του αγώνα για την 16η αγωνιστική της Basket League, αλλά αυτή την φορά, οι “κίτρινοι” νίκησαν (98-91), όπως είχαν κάνει και στον πρώτο γύρο. Ισοβαθμούν με τον Προμηθέα στην 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Κολοσσός είναι στο 6-10.

Ο Άρης είχε νικήσει τον Κολοσσό για τελευταία φορά την περίοδο 2016-17 και ήταν χαρακτηριστικό ότι ο Κολοσσός είχε επικρατήσει στα εννιά από τα 10 τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τον Άρη, στην τελευταία πενταετία. 

O Άρης προηγήθηκε με 15-4 στο πρώτο πεντάλεπτο, αλλά ο Κολοσσός ισορρόπησε σταδιακά το παιχνίδι και πλησίασε σε 21-17, χωρίς να κερδίσει το προβάδισμα του σκορ, το οποίο διατήρησαν οι γηπεδούχοι και στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τη υψηλότερη παραγωγή πόντων και από τις δυο ομάδες (30-30). Στην τρίτη περίοδο, οι Ροδίτες είχαν άμεσες απαντήσεις σε κάθε απόπειρα του Άρη να αποκτούσε διαφορά ασφαλείας, με αποτέλεσμα το συν 8 της ομάδας του Καστρίτη να μειωθεί εκ νέου μέχρι τους 2 πόντους (71-69), αλλά και στον πόντο (79-78 στο 5′ 10” πριν από την λήξη). Ο Άρης νίκησε στις λεπτομέρειες, με κερδισμένα φάουλ που “εξαργυρώθηκαν” από εύστοχες βολές και η διατήρηση του προβαδίσματος των 5 πόντων (88-83), έκρινε και τον νικητή.

Το “θρίλλερ” κρίθηκε με το αντιαθλητικό φάουλ υπέρ του Μπάνγκστον από τον Σίτου, όπως το αναβάθμισαν οι διαιτητές στα 5” πριν από το τέλος.

Αρκετές εντάσεις στη διάρκεια του αγώνα, χωρίς διάρκεια, μεταξύ των παικτών, καθώς και των δυο προπονητών, Καστρίτη και Σεγκούρα.

Δεκάλεπτα: 23-18, 53-48, 71-69, 98-91

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα.

 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags