Facebook Pixel Sportdog.gr | Γιαννακόπουλος: "Μπασκετάρα ο Άρης, δεν θέλουμε τέτοια διαιτησία - Αν κερδίζαμε, θα ζητούσα επανάληψη" (Vid)
Μπάσκετ
| 2024-02-05 19:34:00

Γιαννακόπουλος: "Μπασκετάρα ο Άρης, δεν θέλουμε τέτοια διαιτησία - Αν κερδίζαμε, θα ζητούσα επανάληψη" (Vid)

Sportdog Team
Γιαννακόπουλος: "Μπασκετάρα ο Άρης, δεν θέλουμε τέτοια διαιτησία - Αν κερδίζαμε, θα ζητούσα επανάληψη" (Vid)

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός υποκλίθηκε στον Άρη και τόνισε πως δε θέλει να βλέπει τους ''αιωνίους'' να κερδίζουν με το ζόρι.

Ο Παναθηναϊκός έπεσε θύμα της μεγαλύτερης έκπληξης του φετινού πρωταθλήματος, μιας και ηττήθηκε από τον Άρη στο ΟΑΚΑ και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε για όσα συνέβησαν στον αγώνα.

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ συνεχάρη τους Θεσσαλονικείς για το σπουδαίο διπλό, ευχήθηκε να επανέλθουν οι εποχές που οι ''αιώνιοι'' χάνουν απέναντι σε άλλους αντιπάλους και έριξε... κεραυνούς κατά της διαιτησίας. Τόνισε πως δεν πρέπει να υπάρχουν σφυρίγματα όπως τα σημερινά ή τα χθεσινά (σ.σ. εννοεί το παιχνίδι Προμηθέας - Ολυμπιακός).

Όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

''Καταρχάς συγχαρητήρια στον Άρη, έπαιξε μπασκετάρα και κέρδισε ή κερδίζει. Θέλει ένα λεπτό ακόμα, μακάρι να κερδίσει, το αξίζει. Μακάρι να γυρίσουμε σε κάποιες εποχές που και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός χάνανε σε κάποιες έδρες, γιατί έπαιζε καλύτερα ο άλλος.

Αλλά για να γίνει αυτό, προϋποθέτει να μην έχουμε διαιτησίες όπως σήμερα ή όπως χθες, γιατί δε σημαίνει επειδή λέγεσαι είτε Παναθηναϊκός, είτε Ολυμπιακός, πρέπει να κερδίζεις με το ζόρι. Όταν δεν παίζεις καλά, πρέπει να χάνεις, όπως εμείς σήμερα. Πρέπει και το λέω ειλικρινά, μακάρι, να χάσουμε. Το σκορ είναι 62-71. Μόνο έτσι γίνεσαι καλύτερος και εσύ, αλλά και το άθλημα, το μπάσκετ. Έτσι θα γίνονται και επενδύσεις…''

Παράλληλα, πρόσθεσε στην συνέχεια: ''Και για να συνεχίσω. Αν κερδίζαμε, θα ζητούσα επανάληψη του ματς! Είναι κάτι που το είχα πάρει απόφαση ακόμα κι αν κερδίζαμε με έναν πόντο, όπως το είχε κάνει η Γιουνάιτεντ κάποτε. Δεν μπορεί να έρχεται ο Άρης, να παίζει μπασκετάρα, εμείς να είμαστε κουρασμένοι και όπως πέρσι να βγαίνει ο Ολυμπιακός πρώτος στην κανονική διάρκεια με ένα φάουλ που δεν δόθηκε στο Ιβανώφειο από την Τσαρούχα.

Δεν γίνεται φέτος να παίζει ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι, να βγάζει την μπάλα παίκτης του Ολυμπιακού και να δίνει μπροστά στα μάτια του Ολυμπιακό. Δεν γίνεται για να μιλήσω και για σήμερα, να θέλει η διαιτησία σώνει και καλά να κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Ήμασταν χειρότεροι και έπρεπε να χάσουμε. Εκεί στην ΚΕΔ και κ. Λιόλιο καθαρό μπάσκετ θέλουμε''.

Δείτε όσα είπε:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags