Facebook Pixel Το αποφάσισε ο Μπαρτζώκας - Αυτοί οι ξένοι του Ολυμπιακού μένουν εκτός F8
Μπάσκετ
| 2024-02-09 20:27:00

Το αποφάσισε ο Μπαρτζώκας - Αυτοί οι ξένοι του Ολυμπιακού μένουν εκτός F8 Κυπέλλου

Sportdog Team
Το αποφάσισε ο Μπαρτζώκας - Αυτοί οι ξένοι του Ολυμπιακού μένουν εκτός F8 Κυπέλλου

Οι Ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για το Final 8 του Κυπέλλου και ο Έλληνας τεχνικός πρέπει να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το ποιοι από τους ξένους της ομάδας θα είναι διαθέσιμοι στις αναμετρήσεις που έρχονται.

Ολυμπιακός: Στροφή στο Κύπελλο για τους Ερυθρόλευκους μετά τη νίκη κόντρα στη Βαλένθια με το βασικό ερώτημα πλέον να είναι για το ποιες δύο αλλαγές θα κάνει στο ρόστερ των ξένων ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ενόψει των παιχνιδιών που ακολουθούν.

Οι Πειραιώτες έχουν δικαίωμα να κάνουν δύο αλλαγές μέχρι να ξεκινήσουν τα play off του πρωταθλήματος, με τη μια να γίνεται τις επόμενες μέρες και η άλλη μέχρι το τέλος του μήνα, κάτι που Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα κάνει μιας και μετά το Final 8 δεν έχει λόγο να γίνει.

Μέχρι στιγμής οι Πειραιώτες στην 7αδα ξένων έχουν τους: Γουιλιαμς-Γκος, Κάναν, Μπρανζτέικις, Ράιτ, Πετρούσεβ, Πίτερς, Φαλ, με το μεγάλο ερωτηματικό να ακούει στο όνομα ΜακΚίσικ και το μεγάλο δίλημμα να είναι αν θα είναι στη λίστα για το Κύπελλο ο Αμερικανός ή ο Μπραζντέικις.

Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει πάρει αποφάσεις και ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στις εγχώριες υποχρεώσεις του με τον Σακίλ ΜακΚίσικ, μιας και οι εμφανίσεις του τον τελευταίο καιρό είναι άκρως ενθαρρυντικές, ενώ ο Αμερικανός γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και τα ντέρμπι, με τους Μπραζντέικις, Σίκμα να μένουν εκτός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρογκαβόπουλος για Ολυμπιακό - Η απόφαση Μπαρτζώκα αλλάζει το ρόστερ - "Καραμπόλα" ΠΑΟ με Κίναν Έβανς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags