Facebook Pixel Θανάσης Χατζόπουλος: "Πούλησα ένα σπίτι για να φέρω τον Πόρτερ"
Μπάσκετ
| 2024-04-02 00:25:00

Επικός Χατζόπουλος για τη "βόμβα" Πόρτερ στον ΠΑΟΚ - "Πούλησα ένα σπίτι για να τον φέρω"

Sportdog Team
Επικός Χατζόπουλος για τη "βόμβα" Πόρτερ στον ΠΑΟΚ - "Πούλησα ένα σπίτι για να τον φέρω"

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε το παρασκήνιο της τεράστιας μεταγραφής του Πόρτερ Τζούνιορ.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την μεγάλη μεταγραφή του Πόρτερ στον Δικέφαλο του Βορρά.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όπως κάναμε και τις υπόλοιπες μεταγραφές κάναμε και αυτή. Συμφωνήσαμε και υπογράφτηκαν τα συμβόλαια. το διαδικαστικό ήταν ολόιδιο. Ο ΠΑΟΚ και σήμερα, ακόμη και αν κάποιοι γκαρίζουν έχει το όνομά του, όλοι ξέρουν που έρχονται. Τους συμβουλεύουν να ερθουν. Υπάρχει εμπιστοσύνη.

Οι μάνατζερ γνωρίζουν πώς διοικείται ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Υπήρχαν και άλλες προτάσεις στον παίκτη αλλά προτίμησε να έρθει εδώ. Ήταν πρόταση, όπως προκύπτουν και άλλες. Έπρεπε να δούμε τις δυνατότητές μας, δεν χρειάστηκε πολλά. Πούλησα ένα σπίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ όπως… Χάρντεν - Μεταγραφή σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό αν..."

Δεν υπήρξε κάποια δυσκολία. Το θέμα ήταν να πειστεί, εμείς του παρουσιάσαμε τα δεδομένα, τι μπορούμε να προσφέρουμε και το παιδί διάλεξε να έρθει εδώ για να ζωντανέψει ξανά την καριέρα του. Δεν είχε ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Οι υποθέσεις που είχε στο παρελθόν λύθηκαν. Για να μπορέσει να προχωρήσει πρέπει να αποδείξει ότι ήταν κακή παρένθεση όλα αυτά για τα οποία κατηγορήθηκε. Εμείς θα τον στηρίξουμε. Η συμφωνία είναι μέχρι τέλος του χρόνου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags