Facebook Pixel Εργκίν Αταμάν: "Ο Μπαρτζώκας και εγώ είμαστε καλοί φίλοι"
Μπάσκετ
| 2024-04-17 19:19:00

Ο Αταμάν αποκάλυψε τι συνέβη με Μπαρτζώκα- "Τον είδα να επιτίθεται στον..."

Sportdog Team
Ο Αταμάν αποκάλυψε τι συνέβη με Μπαρτζώκα- "Τον είδα να επιτίθεται στον..."

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αποκάλυψε τι είπε με τον Μπαρτζώκα στο φινάλε του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ και μίλησε για τις σχέσεις τους.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για τον Γ' Γύρο της Basket League και ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν έξαλλος με όσα αντιμετώπισε στο γήπεδο του Τριφυλλιού, με τον Εργκίν Αταμάν να εκνευρίζεται με τον Έλληνα κόουτς στο φινάλε του αγώνα.

Ο Αταμάν, πάντως, παραχώρησε συνέντευξη σε τουρκικό μέσο και ξεκαθάρισε πως η σχέση του με τον προπονητή του Ολυμπιακού είναι φιλικές και η όποια παρεξήγηση δημιουργήθηκε, ανήκει στο παρελθόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τούρκος τεχνικός:

«Νικήσαμε και τα 3 παιχνίδια μας με τον Ολυμπιακό. Είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα με μόλις μία ήττα. Φάνηκε πως είχαμε μία διαμάχη με τον Μπαρτζώκα αλλά η κατάσταση είναι διαφορετική. Στην πραγματικότητα δεν υπήρξε καμία σύγκρουση.

Έκανε έντονες διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές κατά τη διάρκεια του ματς. Στο τέλος του αγώνα του έδωσα το χέρι μου. Δεν ήθελα να κάνω πιο δύσκολη την κατάσταση, ούτε να προσβάλω τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλαγή πλάνου από Μπαρτζώκα μετά το ΟΑΚΑ - Εκτός ομάδας όνομα έκπληξη - Αγαπημένος της εξέδρας!

Είδα τον Μπαρτζώκα να επιτίθεται λεκτικά προς τον μάνατζέρ μας. Είχαμε μία έντονη συζήτηση και του είπα ότι αυτό που έκανε ήταν λάθος. Εκείνος μου είπε: "Εσύ τα ίδια δεν βιώνεις όποτε είσαι στο γήπεδο της Φενέρμπαχτσε"; 

Του απάντησα ότι δεν μπαίνω σε καυγάδες στα εκτός έδρας ματς γιατί προσπαθώ να είμαι προσεκτικός. Ο Μπαρτζώκας και εγώ είμαστε καλοί φίλοι, δεν έχουμε προβλήματα. Καθόμαστε μαζί και συζητάμε».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags