Εργκίν Αταμάν: Ο Παναθηναϊκός μείωσε την σειρά των τελικών σε 1-2 επικρατώντας του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ και ο Τούρκος τεχνικός μετά την αναμέτρηση και κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του σημείωσε ότι οι Πράσινοι μπορούν να επιστρέψουν και να είναι αυτοί που τελικά θα πάρουν το πρωτάθλημα, κάτι που έκαναν και κόντρα στη Μακάμπι στη Euroleague, ρίχνοντας τα... καρφιά του στη διαιτησία μιας και σημείωσε ότι για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι αποφάσεις από τους διαιτητές να είναι σωστές.

Για το τι έγινε στο δεύτερο μέρος και την επιστροφή του Ολυμπιακού, παρά την τελική νίκη του Παναθηναϊκού: "Φυσικά και επανήλθε και εμείς επιστρέψαμε στο Πειραιά, είναι τελικοί, δεν μπορούμε να κερδίζουμε με 20 πόντους διαφορά. Κερδίσαμε το παιχνίδι, ήταν καθαρό παιχνίδι για πρώτη φορά, δείξαμε την δύναμή μας, δείξαμε ότι κατακτήσαμε την EuroLeague.

Κάναμε την ανατροπή με τη Μακάμπι, ήμασταν πίσω με 2-1, κερδίσαμε εκεί και προκριθήκαμε στο 5ο παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε το ίδιο πράγμα τώρα, απλά χρειαζόμαστε όλα να είναι καθαρά. Σήμερα ήταν καθαρά και κερδίσαμε", είπε ο Εργκίν Αταμάν.