Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει το Break απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ με μία τουλάχιστον εχθρική διαιτησία απέναντί του, έχει γυρίσει από το 0-2 και είναι πλέον μία νίκη από το να πάρει και το πρωτάθλημα και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δίνει την είδηση του καλοκαιριού.

Αμέσως το τέλος του αγώνα και εμφανώς πιο ήρεμος από όσα σχολίαζε κατά την διάρκεια του αγώνα για τις αποφάσεις των διαιτητών, ο ιδιοκτήτης του Τριφυλλιού σχολίασε στα social media: «Σας είπα θα φτιάξω ομάδα που θα κερδίζει και τους διαιτητές. Και ακόμα είμαστε στην αρχή…»!

Αυτή λοιπόν είναι η καλύτερη είδηση για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο οποίος προφανώς περιμένει την Παρασκευή και την κούπα του πρωταθλήματος μετά το Ευρωπαϊκό, ωστόσο ακόμα και να μην έρθει, η επόμενη ημέρα δείχνει… εντυπωσιακά καλή.

Εδώ και πολύ καιρό έχετε διαβάσει στο Sportdog.gr για την αύξηση μπάτζετ που ετοιμάζουν οι Πράσινοι και για τις πρώτες εντυπωσιακές κινήσεις εντός κι εκτός παρκέ. Το ΟΑΚΑ την Παρασκευή ετοιμάζεται για το μεγάλο… αντίο, καθώς μετά το τέλος των τελικών ξεκινούν αμέσως οι εργασίες για να γίνει το «καταπράσινο σπίτι» του Παναθηναϊκού, ενώ άμεσα θα ξεκινήσουν και οι… εργασίες στο ρόστερ.

Ο Εργκίν Αταμάν μπορεί να βρίσκεται μόλις 40 λεπτά ώστε να πετύχει το απόλυτο στη σεζόν, με πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκό, που σίγουρα θα έμοιαζε τρελό πριν μερικούς μήνες, ωστόσο έχει διάθεση για περισσότερο. Ο Τούρκος έχει συμφωνήσει ήδη με την διοίκηση για το νέο πλάνο και για τις μεταγραφές που θα γίνουν, ώστε να ανέβει το επίπεδο.

Όπως πολλάκις έχουμε μεταφέρει, οι Πράσινοι ψάχνουν έναν γκαρντ αντί του Λούκα Βιλντόζα, θέλουν όσο τίποτα να φέρουν τον Βασίλιε Μίσιτς και έχουν ως δεύτερη επιλογή τον Λορέντζο Μπράουν, ενώ ψάχνουν ένα 3αρι-4αρι που μάλλον δεν θα είναι ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος ουσιαστικά ανακοίνωσε πως θα παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει ήδη στο NBA, ενώ για τη θέση «5», ο Γιώργος Παπαγιάννης συγκεντρώνει πιθανότητες, αλλά δεν είναι μόνος!

Αυτό ήταν το μήνυμα του Γιαννακόπουλου και για αυτό είναι ακόμα στην αρχή, καθώς είναι αισιόδοξος πως μπορεί η φετινή σεζόν να είναι τέλεια για το Τριφύλλι, ωστόσο… μαθημένος από τον πατέρα του Παύλο και τους θείους του, ξέρει πως μπορεί να μεγαλουργήσει για χρόνια.