Ο Γιώργος Πρίντεζης τον Ιούνιο του 2022, αποφάσισε σε ηλικία 37 ετών να σταματήσει το μπάσκετ, όντας ο μακροβιότερος παίκτης στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο διεθνής φόργουορντ αγωνίστηκε για 20 σεζόν με την "ερυθρόλευκη" φανέλα, κατακτώντας πολλούς τίτλους και μάλιστα πρωταγωνιστώντας.

Μάλιστα, προς τιμήν του θα γίνει και μια εκδήλωση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπως έγινε με τον Βασίλη Σπανούλη και η φανέλα με το νούμερο 15 θα κοσμεί τον ουρανό του ΣΕΦ.

Πέρασαν δύο χρόνια από το «αντίο» του μπασκετμπολίστα Πρίντεζη, αλλά φαίνεται πως τώρα πήρε τη μεγάλη απόφαση και σκοπεύει να επιστρέψει στον χώρο του μπάσκετ από άλλο πόστο.

Το σίγουρο είναι πως δεν θα ασχοληθεί με την προπονητική, αφού είναι κάτι που δεν του αρέσει καθόλου και πρόκειται να αναλάβει κάποιο άλλο πόστο πιθανότατα στην ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ο Γιώργος Πρίντεζης έδινε συχνά το παρών στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας και αναμένεται τώρα να έχει πιο ενεργό ρόλο σε αυτή.

Ο «Πρι» δεν πρόκειται να φορέσει σορτς και φανέλα, αλλά με το κοστούμι του ενδέχεται να αναλάβει πόστο για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης, όπως έκανε και ως παίκτης.