Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Στον Ολυμπιακό είναι πολύ άσχημο το κλίμα και είναι κάτι άλλωστε, που δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για να το καταλάβεις.

Κατ’ αρχάς μέσα σε ένα μήνα ήρθε η απόλυτη κατάρρευση με τη μία ήττα να διαδέχεται την άλλη. Ολο αυτό έχει ως συνέπεια να υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Και σε όλα αυτά να προσθέσουμε και τις εικόνες, που βλέπουμε στα τελευταία παιχνίδια και σε αυτό βέβαια με την Εφές. Τον Σλούκα να βαράει τις πινακίδες και τον Σπανούλη να κλωτσάει τον…αέρα, μετά από κακή συνεργασία, που είχε με τον Χασάν Μάρτιν.

Που θα οδηγήσει αυτό, κανείς δεν ξέρει τη παρούσα στιγμή. Αν, δηλαδή, υπάρχει ή θα υπάρξει θέμα με τη παραμονή στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Η φημολογία αναφέρει ότι ο Ελληνας προπονητής έχει χάσει την εμπιστοσύνη από αρκετούς παίκτες του και δη τους πρωτοκλασάτους. Παράλληλα, όμως, και οι Αγγελόπουλοι δεν είναι από εκείνους, που αλλάζουν τους προπονητές σαν τα πουκάμισα. Ειδικά τώρα, που είναι και πάλι πολύ καλά στα οικονομικά τους.

Δεν χωράει αμφιβολία, πάντως, ότι ενόψει της νέας χρονιάς πρέπει να γίνουν αλλαγές και μάλιστα μεγάλες. Να αποκτηθούν 2-3 ξένοι παίκτες μεγάλης κλάσης, αλλά και ένας Ελληνας πρώτου επιπέδου. Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό ο Κώστας Μήτογλου, αλλά θα είναι απίθανο να πάει στο μεγάλο λιμάνι. Ο στόχος του είναι να πάει στο ΝΒΑ. Παράλληλα δεν είναι χαρακτήρας σαν τον Σπανούλη, να πάει, δηλαδή, στο αντίπαλο δέος. Κάτι τέτοιο θέλει μεγάλες αντοχές και ο Μήτογλου δεν είναι από εκείνους, που επιθυμούν να μπουν σε μία τέτοια διαδικασία.

Ένα σπουδαίο όνομα Ελληνα παίκτη, που μπορεί να «παίξει» το καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό, είναι αυτό του Τάιλερ Ντόρσεϊ, που το πιθανότερο είναι να φύγει από την Μακάμπι. Αν ο Ολυμπιακός μπορέσει και τον πάρει, τότε θα έχει κάνει μία πολύ μεγάλη κίνηση για την ενίσχυση του ελληνικού κορμού του. Γιατί ο Σπανούλης είναι να σταματήσει και ο Πρίντεζης είναι κι αυτός προς μία τέτοια διαδικασία.

Γενικώς ο Ολυμπιακός έχει «καυτό» καλοκαίρι, μόνο, που θα κοιτάξει να λύσει βασικά του θέματα πριν από τον Ιούνιο, ώστε να βάλει τις βάσεις για κάτι πολύ καλύτερο του χρόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παίρνουν "σκούπα" οι Αγγελόπουλοι - Τέλος τέσσερις παίκτες - Καμπανάκι για Μπαρτζώκα - Αθλιότητα!