Facebook Pixel Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός: Παίρνουν "σκούπα" οι Αγγελόπουλοι - Τέλος τέσσερις παίκτες - Καμπανάκι για Μπαρτζώκα - Αθλιότητα!
Μπάσκετ
| 2021-02-18 21:44:00

Παίρνουν "σκούπα" οι Αγγελόπουλοι - Τέλος τέσσερις παίκτες - Καμπανάκι για Μπαρτζώκα - Αθλιότητα!

του Pick n' Scroll
Παίρνουν "σκούπα" οι Αγγελόπουλοι - Τέλος τέσσερις παίκτες - Καμπανάκι για Μπαρτζώκα - Αθλιότητα!

Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εντυπωσιακά στην Πόλη και τελείωσε το πρώτο δεκάλεπτο, προηγούμενος με 26-11. Όλων το μυαλό πήγε στην Βαρκελώνη και στη μεγαλειώδη εμφάνιση, που είχε κάνει απέναντι στην Μπαρτσελόνα, παίρνοντας μία τεράστια νίκη.

Από το 10’ και μετά, όμως, οι Πειραιώτες πήγαν στο αντίθετο άκρο. Χειρότερη εμφάνιση δεν πρέπει να έχουν ξανακάνει. Σημείωσαν 26 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και σε όλο το υπόλοιπο ματς 27 πόντους. Η αγωνιστική αθλιότητα σε όλο της το μεγαλείο. Μάλιστα από ένα σημείο και μετά η Εφές δεν φούλαρε τις μηχανές της, έχοντας ουσιαστικά εξασφαλίσει τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος και η εικόνα είναι, που προβληματίζει. Γιατί έρχεται ως συνέχεια της ήττας από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και της κακής εμφάνισης στο «αιώνιο» ντέρμπι. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει την ευθύνη του και καλείται στα υπόλοιπα παιχνίδια να παρουσιάσει ένα πιο άρτιο σύνολο. Οι Αγγελόπουλοι δεν αλλάζουν εύκολα προπονητές, αλλά με εικόνες σαν την σημερινή, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει.

Σίγουρα, πάντως, θα φύγουν οι τέσσερις από τους έξι ξένους παίκτες, ο Λιβιό, ο Ελις, ο Χάρισον και ο Τζένκινς. Και οι τέσσερις μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού θα αναζητήσουν αλλού την τύχη τους. Δοκιμάστηκαν και δεν άφησαν καθόλου καλές εντυπώσεις.

Οι Αγγελόπουλοι θα προσπαθήσουν το καλοκαίρι να πάρουν δύο μεγάλα ονόματα, δύο παίκτες, που να μπορούν να σταθούν στο επίπεδο της ομάδας τους. Όχι της κλάσης του Λάρκιν ή του Μίσιτς. Τέτοιες καταστάσεις δεν μπορούν να τις αγγίξουν. Αλλά παίκτες σαν τον Ουόκαπ της Ζαλγκίρις, τον Χένρι της Μπασκόνια και τον Λόιντ του Ερυθρού Αστέρα μπορούν να πάρουν.

Το μόνο ευχάριστο για τον Ολυμπιακό από την Κωνσταντινούπολη ήταν η νέα πολύ καλή εμφάνιση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Ο 27χρονος γκαρντ κερδίζει με το σπαθί του μία θέση στο κορμό του Ολυμπιακού και δείχνει στον Μπαρτζώκα ότι τον είχε αδικήσει όταν στις αρχές δεν τον έβαζε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κόλπο" Αγγελόπουλων με τα οικονομικά προβλήματα - Φέρνουν τον… εκλεκτό του Μπλατ από το ΝΒΑ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags