Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φέρνουν τον… εκλεκτό του Μπλατ από το ΝΒΑ!
Μπάσκετ
| 2021-02-17 22:42:00

"Κόλπο" Αγγελόπουλων με τα οικονομικά προβλήματα - Φέρνουν τον… εκλεκτό του Μπλατ από το ΝΒΑ!

του Pick n' Scroll
"Κόλπο" Αγγελόπουλων με τα οικονομικά προβλήματα - Φέρνουν τον… εκλεκτό του Μπλατ από το ΝΒΑ!

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι με την Εφές στην Κωνσταντινούπολη, εκεί, όπου θα παρουσιαστεί χωρίς τον τραυματία, Ααρον Χάρισον. Όπως έχει πει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, «στόχος μας είναι να χτυπήσουμε τα παιχνίδια, που απομένουν και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες μπορούμε».

Παράλληλα η ομάδα του Πειραιά έχει ξεκινήσει την διαδικασία για το χτίσιμο του ρόστερ της επόμενης σεζόν. Ηδη άλλωστε έκανε επέκταση του συμβολαίου του Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος δικαίωσε απόλυτα τον Μπαρτζώκα, που τον επέλεξε πέρυσι τον χειμώνα.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει μεγάλο βάρος στην θέση του πλέι-μέικερ και σε αυτή του σέντερ. Σε δύο θέσεις, δηλαδή, που φέτος έχει μεγάλο πρόβλημα. Σταματήσει, δεν σταματήσει ο Βασίλης Σπανούλης, θα πάρει παίκτη δίπλα στον Κώστα Σλούκα. Έναν παίκτη σαν τον Μάλκολμ Ντιλέινι της Αρμάνι. Έναν παίκτη, που να μπορεί να σηκώσει μεγάλο βάρος.

Αλλά θέλει και ένα πανίσχυρο ψηλό, αφού σίγουρα θα φύγει ο Οκτάβιους Ελις, ενώ μάλλον το ίδιο θα γίνει και με τον Λιβιό Ζαν-Σαρλ. Χθες γράφτηκε ότι στην λίστα είναι ο Μεξικάνος, Γκουστάβο Αγιόν, αλλά προφανώς οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε σε μία πιο φρέσκια περίπτωση. Θα ήθελαν, δηλαδή, έναν παίκτη σαν τον Νόρβελ Πελ, τον οποίο ήθελε μάλιστα στον Ολυμπιακό ο Ντέιβιντ Μπλατ τον Οκτώβριο του 2018. Πρόκειται για σέντερ-τερματοφύλακα, αφού έχει τρομερά άκρα και έφεση σε καρφώματα και κοψίματα.

Μάλιστα πριν από λίγες ώρες ο Πελ «κόπηκε» από τους Μπρούκλιν Νετς, προκειμένου οι τελευταίοι να υπογράψουν τον Αντρέ Ρόμπερσον.

Ενδεχομένως το ενδιαφέρον να στραφεί και στην Χίμκι, όπου τα οικονομικά προβλήματα είναι πολλά και οι περισσότεροι από τους ποιοτικούς της παίκτες δεν θα συνεχίσουν εκεί. Ονόματα όπως ο Μπούκερ, ο Γερέμπκο, ο Μίκι, είναι πολύ μα πολύ ελκυστικά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Μάχη" Ολυμπιακού-ΠΑΟ για ταλεντάρα! Ανάλυση Μαυροκεφαλίδη: "Είναι… μούλος - Εκεί πρέπει να πάει"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags