Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Μάχη" Ολυμπιακού-ΠΑΟ για ταλεντάρα! Ανάλυση Μαυροκεφαλίδη: "Είναι… μούλος - Εκεί πρέπει να πάει"
| 2021-02-17 12:55:00

"Μάχη" Ολυμπιακού-ΠΑΟ για ταλεντάρα! Ανάλυση Μαυροκεφαλίδη: "Είναι… μούλος - Εκεί πρέπει να πάει"

του Γιώργου Κτενά
"Μάχη" Ολυμπιακού-ΠΑΟ για ταλεντάρα! Ανάλυση Μαυροκεφαλίδη: "Είναι… μούλος - Εκεί πρέπει να πάει"

Ολυμπιακός - ΠαναθηναϊκόςΣούπερ ανάλυση στο sportdog από τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη για τον Νίκο Χουγκάζ!

Ο νεαρός άσος ενδιαφέρει Ερυθρόλευκους και Πράσινους και ο νυν συμπαίκτης του στον Ιωνικό μας μίλησε για όλα!

"Επαφή με το καλάθι - Πρέπει να γίνει γρήγορος και να δυναμώσει - Τρέχει το γήπεδο"

"Είναι πολύ ταλαντούχος, έχει επαφή με το καλάθι, πολλοί δεν το έχουν πλέον αυτό να βάζουν την μπάλα στο καλάθι. Υστερεί λίγο σε δύναμη αλλά βλέπω πολύ ότι του αρέσει να δουλεύει. Έχει όρεξη για δουλειά, είναι αφοσιωμένος, κι αυτό είναι σπάνιο", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο πεπειραμένος άσος.

Ποια είναι η θέση που του ταιριάζει μέσα στο γήπεδο;

"4 και 5 μπορεί να παίξει, αλλά πρέπει να γίνει πιο γρήγορος και δυνατός. Σαφώς πρέπει να γίνει πιο δυνατός για να παίξει και αποκλειστικά ως 5. Μπορεί να δυναμώσει κι άλλο, αλλά αυτό είναι κάτι που βελτιώνεται. Έχει καλο σουτ και τρέχει το γήπεδο".

"Τον λέει... μούλο ο Αγγέλου - Να πάει σε ομάδα που θα παίζει - Θα ταίριαζε στον Ολυμπιακό γιατί..."

Θυμίζει Μαυροκεφαλίδη;

"Είναι διαφορετικός σε σχέση με εμένα, ο τρόπος που παίζει είναι διαφορετικός. Θεωρώ ότι μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα και για εμένα αυτό είναι το βασικό στοιχείο: Όλα τα παιδιά είναι καλά, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να δουλεύεις. Αυτό σε κάνει ξεχωρίζεις. Και ο Χουγκάζ το έχει αυτό. Για την ιστορία, να πω ότι ο Αγγελού τον λέει μούλο, με την πολύ καλή έννοια, κι αυτό είναι: Μούλος!". 

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα δώσουν μάχη το καλοκαίρι για τη απόκτησή του. Ποια είναι η δική σας άποψη;

"Στη θέση του, επειδή ξέρω τις καταστάσεις και στις δύο ομάδες αυτές ομάδες, θα προτιμούσα κάποια ομάδα που θα έχω χρόνο συμμετοχής. Τώρα αν οι φιλοδοξίες και τα πιστευω είναι ότι μπορεί να παίξει από τώρα εκεί, τι να πω. Προσωπικά θα πήγαινα κάπου για να έχω χρόνο συμμετοχής, θα επεδίωκα να έχω παραστάσεις από το να κάνω προπονήσεις σε μία από τις δύο κορυφαίες ομάδες".

Τέλος, θέλω να μου πείτε σε ποια από τις δύο ομάδες θα ταίριαζε καλύτερα.

"Θα μιλήσω με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα σε κάθε ομάδα: Ο Παναθηναϊκός έχει τον Μήτογλου στη θέση του και τον Μαντζούκα. Άρα δεν υπάρχει χώρος. Ο Ολυμπιακός έχει τον Βεζένκοφ και τον Πρίντεζη. Ο Πρίντεζης, βέβαια, είναι αυτός που είναι, αλλά μεγαλώνει. Νομίζω πιο πολύ στον Ολυμπιακό, αν υποθέσουμε ότι ο Χουγκάζ πρέπει να κάνει ντε και σώνει μεταγραφή και αυτές ήταν οι δύο μοναδικές ομάδες που θα μπορούσε να πάει".



** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοινώνει παίκτη ο ΠΑΟ, αυτός "τελείωσε" - Επιστροφή έκπληξη - Μεγάλο μυστικό Αλβέρτη-Διαμαντίδη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags