Ο Παναθηναϊκός έχασε από τον Ερυθρό Αστέρα και εκείνοι, που πανηγυρίζουν πιο πολύ είναι οι Ολυμπιακοί. Και αυτό, γιατί ο Ερυθρός Αστέρας είναι αδερφό τους σωματείο, ενώ πρωταγωνιστής της νίκης ήταν ο Τζόρνταν Λόιντ, ένας παίκτης, που θέλουν πάρα πολύ οι Πειραιώτες για την επόμενη χρονιά.

Οι «πράσινοι» δεν έδωσαν συνέχεια στην τελευταίως καλή τους πορεία, παρότι ο Σαντ-Ρος έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του και ο Παπαγιάννης μετά από καιρό ήταν εξαιρετικός. Εκανε ένα σερί 0-18 σε κομβικό σημείο η ομάδα της Σερβίας και αυτό ήταν αρκετό για να της δώσει τη νίκη.

Αυτό, πάντως, που ενδιαφέρει τους Παναθηναϊκούς είναι να πάρουν το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και κυρίως τι θα γίνει την επόμενη μέρα. Τα οικονομικά της ΚΑΕ ακόμη και στο χειρότερο σενάριο θα είναι ανεβασμένα του χρόνου σε σχέση με φέτος. Κάτι, που σημαίνει ότι οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να κρατήσουν όλους τους πολύ καλούς παίκτες τους. Προτεραιότητα θα είναι ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος πέρα από μεγάλη κλάση είναι και ο πλέον εμπορικός παίκτης. Το ότι θα προσπαθήσουν να τους κρατήσουν, δεν σημαίνει ότι θα τα καταφέρουν κιόλας, κάτι, που το καταλαβαίνει και ένα μικρό παιδί.

Επιπλέον ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί και έναν πολύ καλό πλέι-μέικερ, για τον οποίο θα απαιτηθούν αρκετά χρήματα. Παίκτη όχι σαν τον Μάικ Τζέιμς, που είναι πανάκριβος, ενώ έχει και συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ, αλλά σαν τον Λαπροβίτολα ή σαν τον Πέιτον Σίβα της Αλμπα.

Ολα, όμως, θα ξεκαθαρίσουν όταν τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και αφού μέχρι τότε πιστεύεται ότι θα έχει φανεί τι θα έχει γίνει και με το γηπεδικό. Είναι θέμα, που μπορεί να αλλάξει τα πάντα στο «τριφύλλι» και να του δώσει πολύ μεγάλα πράγματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απασφάλισε ο Αλαφούζος, κίνηση ματ με TOP όνομα - Κόντρα με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Συμφωνεί ο Μαρινάκης!