Το ότι ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να φύγει νικητής από την Πόλη, κόντρα στην Εφές, δεν αποτελεί είδηση. Οι παίκτες του Όντεντ Κάτας προσπάθησαν να φανούν ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια ομάδα επιπέδου Final-4, καταρρέοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν η διαφορά εκτοξεύθηκε στους 20 πόντους.

Οι περισσότεροι παίκτες του Κάτας δεν βρέθηκαν σε καλό βράδυ, με τους Χεζονια και Παπαπέτρου να μην ήταν στα συνήθη υψηλά τους στάνταρ. Υπήρχε ένας παίκτης, όμως, που η παρουσία του ήταν πέρα για πέρα απογοητευτική. Ο λόγος για τον Σέλβιν Μακ.

Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ ήταν για ακόμη μια φορά απογοητευτικός, όντας μάλιστα ο μοναδικός από πλευράς Παναθηναϊκού που αγωνίστηκε και δεν πέτυχε ούτε πόντο! Γενικώς, από την ανανέωση του συμβολαίου του κι έπειτα ο Μακ είναι αγνώριστος, κάνοντας τους ανθρώπους του «Εξάστερου» να τραβούν τα… μαλλιά τους.

Είναι πασιφανές πλέον ότι ο Κάτας περιμένει πως και πως την επιστροφή του Νεμάνια Νέντοβιτς στη δράση, τη στιγμή που τις επόμενες μέρες αναμένει νεότερα από τον τραυματισμό που έχει υποστεί ο Τι Τζέι Μπρέι (σ.σ. κάταγμα). Η περιφέρεια του Παναθηναϊκού κρίνεται απαραίτητο να ισχυροποιηθεί εν όψει πρωταθλήματος, γιατί με αυτό τον Μακ… δουλειά δεν γίνεται!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Μάχη" Ολυμπιακού - ΠΑΟ για… θηρίο 2.18μ. - Επιστρέφει από το ΝΒΑ - Έκαναν… έγκλημα στο Λιμάνι!