Ολυμπιακός - Κώστας Σλούκας: Όλος ο κόσμος μιλάει και παραμιλάει για το μεγάλο τρίποντο, που πέτυχε ο Κώστας Σλούκας κόντρα στην Εφές και έδωσε στον Ολυμπιακό μία νίκη, που ισοδυναμεί με μισή πρόκριση στην οκτάδα της Ευρωλίγκας. Παράλληλα πολλοί αναρωτιούνται τι συμβαίνει ανάμεσα στον Σλούκα και τον προπονητή του, Γιώργο Μπαρτζώκα, βλέποντας να παίζεται αγώνας πινγκ-πονγκ με τις δηλώσεις, που κάνουν αμφότεροι τελευταίως.

Ο Σλούκας θέλει και το λέει εμμέσως δημόσια να έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής από αυτόν, που έχει, ο Μπαρτζώκας από την πλευρά του αποφεύγει να χρησιμοποιήσει την λέξη ηγέτης για το μεγάλο αστέρι του Ολυμπιακού.

Ακριβώς πρόβλημα μεταξύ τους δεν υπάρχει, αλλά το ζήτημα είναι ότι βλέπουν το πράγμα διαφορετικά. Ο Μπαρτζώκας έχει και τον Ουόκαπ στην θέση του Σλούκα, οπότε κάπου θέλει να μοιράζει τον χρόνο. Ο Σλούκας από την πλευρά του προφανώς θέλει να παίζει πάνω από 30 λεπτά, τουλάχιστον στα ματς της Ευρωλίγκας, κάτι, που δεν το βλέπει να γίνεται. Το πώς θα εξελιχθεί αυτό το θέμα κανείς δεν ξέρει, άλλωστε πρόκειται για μία κατάσταση, που είναι πολύ λεπτή. Και χρειάζεται ιδιαίτερη μεταχείριση για να βρεθεί η λύση.

Ο Σλούκας είναι πλέον στα 32 του χρόνια, φέτος είναι μία χρονιά, που σε γενικές γραμμές την απολαμβάνει, καθώς ο Ολυμπιακός παίζει και στις εγχώριες διοργανώσεις, και θέλει να εξαργυρώσει όλο αυτό το πράγμα με τίτλους. Θέλει το νταμπλ στην Ελλάδα, θέλει το καλύτερο δυνατό στην Ευρωλίγκα. Με τον Ολυμπιακό είχε πετύχει πολλά στην πρώτη του θητεία, αλλά τώρα είναι αυτός, που κουβαλάει το μεγαλύτερο βάρος, ενώ τότε ήταν ο Βασίλης Σπανούλης.

Το συμβόλαιο του Σλούκα με τους Πειραιώτες λήγει το καλοκαίρι του 2023 με τον διεθνή γκαρντ να παίρνει σχεδόν 1.800.000 ευρώ ετησίως. Είχε προτάσεις από διάφορες ομάδες της Ευρωλίγκας και για περισσότερα χρήματα το καλοκαίρι του 2020, προτίμησε, όμως, να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον αγαπημένο του Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ο Σλούκας έφυγε... λόγω Σπανούλη - Νωρίς ακόμα για F4 γιατί... - Τίποτα σίγουρο με Παναθηναϊκό"