Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης την Ρεάλ, αλλά το μυαλό του δεν είναι τόσο σε αυτό το παιχνίδι, όσο στο ντέρμπι της 11ης Απριλίου με τον Ολυμπιακό. Εκεί, όπου θα κριθεί η πρώτη θέση στη κανονική περίοδο της Α1.

Την ίδια ώρα ο κόσμος της ομάδας αναρωτιέται αν θα γίνει μεταγραφή ενόψει των πλέι-οφ. Και αναρωτιέται ακόμη πιο πολύ τις τελευταίες ώρες, βλέποντας τον Κόνερ Φράνκαμπ να τραβάει προς Πάτρα πλευρά και προς τον Προμηθέα. Ο Φράνκαμπ είχε ακουστεί για τον Παναθηναϊκό και ήταν κάτι πραγματικό, όχι σενάριο. Το όνομά του είχε απασχολήσει τους «πράσινους», όχι, όμως, τόσο ώστε να γίνει κίνηση για να αποκτηθεί. Στους πρωταθλητές Ελλάδος άρεσε το σουτ του Αμερικάνου γκαρντ, όχι, όμως, το πλήρες του πακέτο, αφού πρόκειται για παίκτη, που είναι αδύναμος στην άμυνα.

Όπως και να έχει, όμως, το θέμα μεταγραφής έχει παγώσει στον Παναθηναϊκό, καθώς μάλιστα μετράει αντίστροφα για την επάνοδό του ο Στέφαν Γιόβιτς. Σίγουρα, όμως, για το θέμα μεταγραφής θα κριθούν πολλά από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αν κατακτηθεί η νίκη, δύσκολα θα αλλάξει κάτι στο ρόστερ. Αν νικήσει, όμως, και πάλι ο Ολυμπιακός, τότε η επόμενη μέρα δεν αναμένεται να είναι η ίδια για τους «πράσινους».

Οικονομικές δυνατότητες μεγάλες δεν υπάρχουν, αλλά αν χρειαστεί, θα βρεθεί το ποσό για την απόκτηση παίκτη. Γκαρντ, όμως, όχι στο στυλ του Φράνκαμπ, αλλά σε εκείνο του Λορέντζο Μπράουν της Ούνιξ Καζάν ή του Σαμπάζ Νέιπιρ, που έχει φύγει ήδη από την Ζενίτ.

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν να ψάχνουν την αγορά, προς το παρόν δεν πρόκειται να κάνουν κάτι, αλλά ίσως κάνουν, όπως αναφέραμε, μετά το μεγάλο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρίνονται όλοι με Ολυμπιακό - Τελειώνουν οι ευκαιρίες του Γιόβιτς - Θέλει Έλληνα από το... πάνω ράφι