Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Άντριου Άντριους: Η δεύτερη ευκαιρία του Παναθηναϊκού στον Άντριους - Το στοιχείο που θα τον... κρατήσει στο ΟΑΚΑ!
Μπάσκετ
| 2022-09-28 18:16:00

Η δεύτερη ευκαιρία του Παναθηναϊκού στον Άντριους - Το στοιχείο που θα τον... κρατήσει στο ΟΑΚΑ!

Η δεύτερη ευκαιρία του Παναθηναϊκού στον Άντριους - Το στοιχείο που θα τον... κρατήσει στο ΟΑΚΑ!

Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ ετοιμάζεται να βγει μπροστά στο Σούπερ Καπ της Ρόδου, σε μία μεγάλη ευκαιρία για τον ίδιο να (απο)δείξει πως αξίζει μιας θέσης στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Όπως ήταν λογικό κι αναμενόμενο ο τραυματισμός του Νέιτ Ουόλτερς προκάλεσε ένα μίνι σοκ στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ θα μείνει εκτός του Σούπερ Καπ στη Ρόδο, εκεί όπου θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της χρονιάς.

Το Sportdog σας έχει αναλύσει τον τρόπο με τον οποίο ο Ντέγιαν Ράντονιτς σκοπεύει να καλύψει το κενό του, ωστόσο εδώ εν προκειμένω θα μιλήσουμε όχι για τις σταθερές των Γκριγκόνις και Πονίτκα, αλλά για τον παράγοντα που ακούει στο όνομα Άντριου Άντριους.

Πριν την απόκτηση του Ματέους Πονίτκα, υπήρξαν έντονες φήμες για το μέλλον του Αμερικανού σούτινγκ γκαρντ. Η απόκτηση του Πολωνού γκαρντ/φόργουορντ, ουσιαστικά όμως, του άλλαξε το ρόλο. Από "στοίχημα" που έπρεπε οπωσδήποτε να βγει, πλέον ο Άντριους έχει γίνει ο παίκτης που χωρίς το άγχος ενός μεγαλύτερου (απ' ότι του αναλογούσε) ρόλου, καλείται να αποδείξει αν όντως είναι παίκτης Ευρωλίγκας. Γι' αυτό και στην πράξη, έχει πάρει μια μεγάλη ευκαιρία από τον Παναθηναϊκό.

Η δεύτερη αυτή ευκαιρία του Εξάστερου στον Άντριους, έγινε άμεσα τεράστια ευκαιρία για τον ίδιο! Κι αυτό γιατί παρότι ο ίδιος ως έβδομος ξένος θα κοβόταν από το Σούπερ Καπ, εν τέλει ο 29χρονος Αμερικανός θα πάρει τη θέση του Ουόλτερς στο ρόστερ. Και αυτόματα, πια, θα έχει τη δυνατότητα να ανεβάσει τις μετοχές του μέσα από ένα επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στον τελικό.

Και κάτι τελευταίο. Ακόμα και στα φιλικά με Εφές-Αρμάνι που δεν εντυπωσίασε στην επίθεση, όλοι είχαν να λένε για τη διάθεση που έβγαλε ο Άντριους στην άμυνα. Στο χέρι του είναι πλέον να γίνει καθοριστικός και εκεί που θεωρείται παραδοσιακά δυνατός, στην επίθεση δηλαδή και ιδιαίτερα στο μακρινό σουτ. Γι' αυτό, άλλωστε, τον επέλεξαν το καλοκαίρι Ράντονιτς-Πεδουλάκης και τον έφεραν στο ΟΑΚΑ.

 
Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο 64-77 | HIGHLIGHTS" itemprop="name" />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags