Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Νέιτ Ουόλτερς: Ουόλτερς στο Sportdog - Η ανάμνηση από ΟΑΚΑ που δεν... ξεχνάει και ο αντι-Καλάθης!
Μπάσκετ
| 2022-09-28 16:13:00

Ουόλτερς στο Sportdog: Η ανάμνηση από το ΟΑΚΑ που δεν... ξεχνάει και ο αντι-Καλάθης!

Ουόλτερς στο Sportdog: Η ανάμνηση από το ΟΑΚΑ που δεν... ξεχνάει και ο αντι-Καλάθης!

"Θα είναι ένα δύσκολο μέρος για να έρθει κάποιος να παίξει μαζί μας!" Ο νέος Αμερικανός πόιντ γκαρντ του Παναθηναϊκού μίλησε στο Sportdog εν μέσω της Media Day των Πράσινων, απάντησε στο αν μαζί με τον Λι θα λύσουν το πρόβλημα στον άσο, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την "καυτή" ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ που ζούσε σαν αντίπαλος και πλέον, θα τη ζει ως παίκτης του Εξάστερου.

Στο πλαίσιο της Media Day του Παναθηναϊκού ο Νέιτ Ουόλτερς μίλησε στο Sportdog για τις πρώτες εντυπώσεις του από τη νέα ομάδα που χτίζεται, τη συνύπαρξη πολλών ταυτόχρονα καλών παικτών στην Πράσινη περιφέρεια, ενώ δεν μπορούσε να μην κάνει αναφορά και στον κόσμο του Τριφυλλιού.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Νέιτ καλώς ήρθες στον Παναθηναϊκό. Έζησες μια πρώτη εμπειρία από το ΟΑΚΑ στο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος". Ποιες ήταν εντυπώσεις σου από την ομάδα;

"Ήταν καλά. Γενικώς είναι ωραίο που βρίσκομαι στην Αθήνα, ήμουν σίγουρος για την επιλογή μου. Με την Εφές τα πήγαμε περίφημα, ήταν το καλύτερο φιλικό απ' όσα είχαμε δώσει μέχρι τώρα. Θα είναι όμως μία μακρά σεζόν και εμείς ως ομάδα βρισκόμαστε σε διαδικασία εξέλιξης. Έχουμε πολλά νέα παιδιά, δεν μπορούμε να περιμένουμε να φτάσουμε στον πικ από την πρώτη μέρα. Να είμαστε ενωμένοι όλοι ως ομάδα, υγιείς και σε λίγες εβδομάδες θα φτάσουμε εκεί που πρέπει".

Απ' όταν ο Καλάθης έφυγε από τον Παναθηναϊκό, η ομάδα αντιμετώπισε ένα σχεδόν άλυτο πρόβλημα στη θέση του πόιντ γκαρντ. Αυτό το πρόβλημα θωρείς πως εσύ και ο Λι μπορείτε να το λύσετε;

"Ναι, το πιστεύω και όχι μόνο για εμένα και τον Πάρις (σ.σ. Λι). Έχουμε πολλά παιδιά που μπορούν να χειριστούν την μπάλα, να παίξουν φανταστικά το pick n' roll, να φτιάξουν φάσεις για τον εαυτό τους και τους συμπαίκτες τους. Συνολικά πρόκειται για ομαδική δουλειά, που στο τέλος της ημέρας γίνεται πιο εύκολη όταν υπάρχουν παίκτες που ξέρουν να ντριπλάρουν".

Έχεις έρθεις πολλές φορές στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος. Πως είναι πλέον να βρίσκεσαι από την απέναντι πλευρά;

"Θυμάμαι που είχαμε έρθει στο Ολυμπιακό Στάδιο με την Ζαλγκίρις σε ένα ματς που είχε κριθεί στην παράταση. Ήταν τρελή η ατμόσφαιρα. Θα είναι ωραίο που φέτος θα έχουμε τους οπαδούς στο πλευρό μας. Το ΟΑΚΑ θα είναι ένα δύσκολο μέρος για να έρθει κάποιος να παίξει απέναντι στον Παναθηναϊκό!".

Πιστεύεις ότι η ομάδα μπορεί να μιλήσει από τώρα για σαφείς στόχους που έχει, όπως το πρωτάθλημα και η 8άδα στην Ευρωλίγκα;

"Όπως προείπα, είμαστε ένα σύνολο με πολλούς νέους παίκτες και είμαστε μόλις μερικές εβδομάδες που βρισκόμαστε και παίζουμε μαζί. Επομένως, θα πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα. Αυτός ο Παναθηναϊκός έχει πολύ ταλέντο, καλές προοπτικές και πρέπει κάθε φορά να είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε... μάχες".

 

 
Παναθηναϊκού. " itemprop="description" />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags