Facebook Pixel Ντάριλ Μέικον: Δυναμικό ξεκίνημα του Μέικον στην Ούνικς Καζάν - Τα "στάζει" στην επίθεση!
Μπάσκετ
| 2022-10-14 22:28:00

Δυναμικό ξεκίνημα του Μέικον στην Ούνικς Καζάν - Τα "στάζει" στην επίθεση!

Sportdog Team
Δυναμικό ξεκίνημα του Μέικον στην Ούνικς Καζάν - Τα "στάζει" στην επίθεση!

Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ έκανε limit up πέρσι στον Παναθηναϊκό, κάτι που αποδεικνύεται στην πράξη φέτος με τις εμφανίσεις του στην Ούνικς Καζάν πλέον.

Η πολύ κακή σεζόν του Παναθηναϊκού πέρσι σε Ελλάδα και Ευρώπη, οδήγησε στην αποπομπή όλων των ξένων που υπήρχαν στο ρόστερ.

Έτσι, μαζί με τους Φλόιντ, Πέρι, Φέρελ που είχαν ήδη φύγει νωρίτερα στη χρονιά, "μαντίλι" κούνησαν στο τέλος της περιόδου και οι Μέικον, Νέντοβιτς, Γιόβιτς, Σαντ-Ρος, Έβανς, Οκάρο. Οι περισσότεροι από αυτούς, μάλιστα, είναι είτε χωρίς ομάδα, είτε δεν παίζουν καν ακόμα λόγω προβλημάτων, είτε κινούνται γενικώς στη... μετριότητα.

Κάτι τέτοιο πάντως δεν ισχύει για τον Ντάριλ Μέικον. Η αλήθεια είναι ότι ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ έκανε limit up πέρσι στον Παναθηναϊκό, κάτι που αποδεικνύεται στην πράξη φέτος με τις εμφανίσεις του στην Ούνικς Καζάν, στην οποία ανήκει από το καλοκαίρι του 2022. Συγκεκριμένα σε τρία επίσημα παιχνίδια απέναντι σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μέγκα και Παρτιζάν για την VTB League, ο Μέικον μετράει αντίστοιχα 12π., 22π. και 9 πόντους αντίστοιχα, σε ένα μέσο όρο δηλαδή 14,3 πόντων ανά αγώνα. Ταυτόχρονα, μοιράζει 4,7 ασίστ και μαζεύει 2,7 ριμπάουντ ανά ματς.

Αν κάποιος από τους ξένους που βρέθηκε πέρσι στον Παναθηναϊκό και μπορεί να λέει -βάσιμα- ότι βγήκε κερδισμένος, αυτός είναι ο Μέικον. Ο Αμερικανός μπορεί να μην ταίριαζε ούτε στον Ντέγιαν Ράντονιτς, ούτε συνολικά στα χαρακτηριστικά που έψαχνε για την περιφέρειά του το Τριφύλλι. Ωστόσο, τουλάχιστον, ήταν από τους παίκτες που αντί για βήματα πίσω, έκαναν κάποια (έστω) μπροστά.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags