Facebook Pixel Νεμάνια Νέντοβιτς - Ιωάννης Παπαπέτρου: Τρομερό μήνυμα Νέντοβιτς σε Παπαπέτρου: "Κάτι πιο μεγάλο από το μπάσκετ!" (pic)
Μπάσκετ
| 2022-12-10 14:38:00

Τρομερό μήνυμα Νέντοβιτς σε Παπαπέτρου: "Κάτι πιο μεγάλο από το μπάσκετ!" (pic)

Sportdog Team
Τρομερό μήνυμα Νέντοβιτς σε Παπαπέτρου: "Κάτι πιο μεγάλο από το μπάσκετ!" (pic)

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ανέβασε μια φωτογραφία με τον Ιωάννη Παπαπέτρου και έστειλε ένα τρομερό μήνυμα για τον άλλοτε συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο διατηρούν ακόμα άψογες σχέσεις.
 

Νεμάνια Νέντοβιτς - Ιωάννης Παπαπέτρου: Νέντοβιτς και Παπαπέτρου συνεργάστηκαν για μια διετία στον Παναθηναϊκό και εκτός από συμπαίκτες αυτά τα χρόνια, έγιναν και πολύ καλοί φίλοι. Μάλιστα, ο άλλοτε Πράσινος αρχηγός είχε πάει και στον γάμο του Νεμάνια το καλοκαίρι.

Πλέον, οι δυο τους είναι αντίπαλοι στις δύο μεγάλες ομάδες της Σερβίας (σ.σ. Ερυθρός Αστέρας και Παρτιζάν) και αναμετρήθηκαν μεταξύ τους στο πρόσφατο ντέρμπι για την Euroleague στην Star Arena, το οποίο βεβαίως κρίθηκε από το τεράστιο τρίποντο του "Νέντο" στο φινάλε.

Ο Σέρβος σούτινγκ γκαρντ θέλησε να στείλει ένα όμορφο μήνυμα για τον Παπαπέτρου και να αποδείξει, ότι ο αθλητισμός μόνο ενώνει. Έτσι, ο Νέντοβιτς ανέβασε μια φωτογραφία με τον Έλληνα φόργουορντ και έγραψε το εξής: "Κάτι πιο μεγάλο από το μπάσκετ. Είμαι χαρούμενος όταν είσαι και εσύ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags