Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μεγάλη επιστροφή στον Παναθηναϊκό εν όψει Εφές - Στις προπονήσεις μετά από σχεδόν ένα μήνα!
Μπάσκετ
| 2022-12-20 18:42:00

Μεγάλη επιστροφή στον Παναθηναϊκό εν όψει Εφές - Στις προπονήσεις μετά από σχεδόν ένα μήνα!

Sportdog Team
Μεγάλη επιστροφή στον Παναθηναϊκό εν όψει Εφές - Στις προπονήσεις μετά από σχεδόν ένα μήνα!

Η ώρα του επιτέλους έφτασε, ξανά, στον Παναθηναϊκό. Ποιες οι πιθανότητες να παίξει με την Εφές στην Πόλη.

Παναθηναϊκός: Με μια προπόνηση στο ΟΑΚΑ ξεκίνησε σήμερα (20/12) το μεσημέρι η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με την Εφές στην Πόλη. Ο Μάριους Γκριγκόνις ακολούθησε μετά από 32 ημέρες το κανονικό πρόγραμμα και έτσι, ο Λιθουανός θα βρίσκεται στην αποστολή του Τριφυλλιού για Κωνσταντινούπολη.

Από εκεί και πέρα, εκτός έμειναν οι Γκουντάιτις (ήταν κλινήρης λόγω ίωσης), Μποχωρίδης (διάστρεμμα) και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (ενοχλήσεις στη μέση). Για τον Μποχωρίδη φυσικά δεν υπάρχει πιθανότητα να παίξει με Εφές, κάτι που δεν ισχύει ακόμα οριστικά για τους άλλους δύο.

Θυμίζουμε, ότι όπως και ο Παναθηναϊκός θα έχει πιθανότατα την επάνοδο του Γκριγκόνις, έτσι αναμένεται να συμβεί και με τον Σέιν Λάρκιν στην Εφές. Σύμφωνα με όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν, ο Αμερικανός θα είναι διαθέσιμος στους back-to-back πρωταθλητές Ευρώπης για το ματς με τους Πράσινους του Ντέγιαν Ράντονιτς.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags