Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Πανηγυρίζουν" ΠΑΟ-Ολυμπιακός για Αντετοκούνμπο - Έρχεται… Ελλάδα - Σκάει μεταγραφή στο ΟΑΚΑ
Μπάσκετ
| 2022-12-19 21:22:00

"Πανηγυρίζουν" ΠΑΟ-Ολυμπιακός για Αντετοκούνμπο - Έρχεται… Ελλάδα - Σκάει μεταγραφή στο ΟΑΚΑ!

του Pick n' Scroll
"Πανηγυρίζουν" ΠΑΟ-Ολυμπιακός για Αντετοκούνμπο - Έρχεται… Ελλάδα - Σκάει μεταγραφή στο ΟΑΚΑ!

Πώς τον "κέρδισε" τώρα ο Ιτούδης και ο Νο1 στόχος του Τριφυλλιού! Γιατί οι ελληνικές ομάδες έχουν αρκετές πιθανότητες για να κάνουν δικό τους τον μικρό αδερφό του Γιάννη το καλοκαίρι και ο παίκτης που έρχεται στους Πράσινους το 2023!

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έφυγε από το ΝΒΑ και επέστρεψε στην Ευρωλίγκα. Θα αγωνιστεί πλέον με την φανέλα της Φενέρ και για λογαριασμό του κόουτς, Δημήτρη Ιτούδη. Στο άκουσμα αυτής της εξέλιξης οι φίλοι του Παναθηναϊκού απογοητεύτηκαν, αφού ήθελαν τον διεθνή σέντερ στην ομάδα τους. Τόσο οι Παναθηναϊκοί, όμως, όσο και οι Ολυμπιακοί περισσότερο χαρούμενοι παρά απογοητευμένοι πρέπει να είναι που ο Κώστας Αντετοκούνμπο επέστρεψε στην Ευρώπη.

Αν ο 25χρονος σέντερ έβρισκε χρόνο και έπαιζε καλά, θα συνέχιζε εκεί, που ήταν: στο ΝΒΑ και στους Σικάγο Μπουλς. Πλέον, όμως, και αφού είχε παίξει και παλιότερα για λίγο στους Λέικερς, φαίνεται πως ο κύκλος του καλύτερου πρωταθλήματος κλείνει για αυτόν. Και ότι το πλέον πιθανό είναι να βρίσκεται από δω και πέρα συνέχεια στην Ευρώπη.

Στην Φενέρ θα έχει χρόνο συμμετοχής τώρα που είναι τραυματίας ο Μότλεϊ και θα μπει στο χειρουργείο ο Γιεκίρι. Δεν ξέρουμε, όμως, πως θα παίξει. Και όπως και να έχει, το καλοκαίρι, που μας έρχεται, η τουρκική ομάδα θα πάει για πιο έμπειρο παίκτη. Για καλύτερη περίπτωση, αφού μάλιστα και το ταμείο της είναι πλούσιο. Και σε μία τέτοια κατεύθυνση, ο Αντετοκούνμπο το πιο λογικό είναι να αναζητήσει αλλού την τύχη του. Αρα θα μπορούν να τον πάρουν και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, που τον χρειάζονται ως παίκτη, αλλά πολύ περισσότερο χρειάζονται τον συνδυασμό του: καλός παίκτης, δηλαδή, και Ελληνας.

Τώρα δεν μπορούσε να τον πάρει ο Παναθηναϊκός. Και αυτό γιατί η Φενέρ του έδωσε εγγυημένο χρόνο συμμετοχής. Στα χρήματα θα τα έβρισκαν ο Κώστας Αντετοκούνμπο με τους «πράσινους». Αλλά ο Ιτούδης τώρα δίνει ρόλο, αφού μάλιστα ο Μότλεϊ είναι «παρκαρισμένος» και ο Γιεκίρι θα μείνει κοντά στους δύο μήνες εκτός.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, θα πάει να πάρει παίκτη τον Γενάρη. Προτιμάει τον Μήτογλου, αλλά αν δεν γίνει αυτό εφικτό, θα στραφεί είτε στον Σίνγκλετον, είτε σε κάποιον παίκτη από το ΝΒΑ, είτε σε κάποιον παίκτη από την VTB LEAGUE. Το σίγουρο είναι ότι θα πάρει.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αυτό είναι το πρόβλημα του Ολυμπιακού - Μεγάλη απόφαση για Καμπάτσο - Ανάκαμψη με Μπέικον"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags