Φακούντο Καμπάτσο: Τι κι αν ο Αργεντινός γκαρντ έχει υπογράψει εδώ και αρκετές ημέρες στον Ερυθρό Αστέρα; Ακόμα δεν μπορεί να αγωνιστεί με την "ερυθρόλευκη" φανέλα, καθώς οι Σέρβοι έχουν σε ισχύ τιμωρία από την Ευρωλίγκα για χρέη προς παίκτες.

Στα νέα... επεισόδια της υπόθεσης Φακούντο Καμπάτσο, ο ισχυρός άνδρας του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, προχώρησε σε αποκαλύψεις για την ποινή στην ομάδα του, "καρφώνοντας" τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς και κατηγορώντας ότι πίσω από την ιστορία αυτή... κρύβεται η Παρτιζάν!

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως τα χρέη του Αστέρα είναι ήδη σε διακανονισμό, αλλά αποκάλυψε ότι η τιμωρία της Ευρωλίγκας οφείλεται σε απόφαση του ΒΑΤ της FIBA και συγκεκριμένα για χρέος προς τον άλλοτε παίκτη του Ερυθρού Αστέρα και νυν του Περιστερίου bwin, Αλέξα Ραντάνοφ!

Αυτός είναι και ο λόγος που η σερβική ομάδα δεν μπορεί να δηλώσει νέους παίκτες στο ρόστερ της και ως εκ τούτου τον Φακούντο Καμπάτσο, που ακόμα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

«Η μεγαλύτερη κίνηση που μπορεί να κάνει η Παρτίζαν είναι να πολεμάει τον Ερυθρό Αστέρα», είπε αρχικά ο Νεμπόισα Τσόβιτς στον τηλεοπτικό σταθμό «Pink».

Αναφορικά με την υπόθεση του Καμπάτσο και την τιμωρία: «Στείλαμε μία υπογεγραμμένη επιστολή στην Ευρωλίγκα. Δυστυχώς, δεν είχαμε διευθετήσει τις υποχρεώσεις μας μέχρι τον Ιούλιο και μετά ξαφνικά εμφανίστηκε ο Γουόλτερς που ήθελε τα χρήματά του και κάναμε διακανονισμό. Στη συνέχεια, εμφανίστηκε ο Χόλινς και με εκείνον κάναμε διακανονισμό. Μετά ξαφνικά, όπως και το 2017, εμφανίστηκε και ο Ντέγιαν Ράντονιτς. Έχει ενδιαφέρον η συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς οι παίκτες και οι προπονητές αυτοί εκπροσωπούνται από τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Στο μεταξύ, η ELPA ξεκίνησε την… κατασκοπεία και άρχισε να ρωτά τους παίκτες για τα χρωστούμενα. Μόνο αυτό τους ενδιέφερε.

Πάντως, είμαι ευγνώμων για την ανακοίνωση που έβγαλαν για τον Καμπάτσο. Ο Ράντονιτς απάντησε πάνω σ’ αυτό και είπε ότι υπάρχει διακανονισμός. Αλλά, ξαφνικά έγινε κάτι πρωτόγνωρο στην Ευρωλίγκα. Και αυτό είχε να κάνει με το ΒΑΤ και τη FIBA, όπου ο Αλέξα Ραντάνοφ είχε ένα χρέος ύψους 100.000 ευρώ από εμάς. Γνωρίζετε τι γίνεται με το ΒΑΤ και τη FIBA με τις άλλες ομάδες; Μεταξύ άλλων η Παρτίζαν; Αλλά, τώρα ενδιαφέρονται…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει… Καμπάτσο και κόουτς ο ΠΑΟ - Υπογράφει άμεσα ο ψηλός - Διώχνει κι άλλους ο Γιαννακόπουλος!