Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φέρνει… Καμπάτσο και κόουτς ο ΠΑΟ - Υπογράφει άμεσα ο ψηλός - Διώχνει κι άλλους ο Γιαννακόπουλος!
Μπάσκετ
| 2023-01-05 10:00:00

Φέρνει… Καμπάτσο και κόουτς ο ΠΑΟ - Υπογράφει άμεσα ο ψηλός - Διώχνει κι άλλους ο Γιαννακόπουλος!

του Pick n' Scroll
Φέρνει… Καμπάτσο και κόουτς ο ΠΑΟ - Υπογράφει άμεσα ο ψηλός - Διώχνει κι άλλους ο Γιαννακόπουλος!

Οι δύο πρώτες αποχωρήσεις και η μεγάλη μεταγραφή ηγέτη στο ΟΑΚΑ. Ποιες θα είναι οι επόμενες αλλαγές στο Τριφύλλι, ο προπονητής που έρχεται στην ομάδα μετά την αποχώρηση Ζαφειρόπουλου και τι συμβαίνει με Πολονάρα και Τόμας.
 

Ο Παναθηναϊκός έχει απόψε το πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Μπάγερν στο Μόναχο, εκεί, όπου θέλει πάση θυσία τη νίκη. Πρώτον για να αρχίσει να πατάει και πάλι καλά στα πόδια του μετά το σοκ από τον Ολυμπιακό και δεύτερον για να μην χάσει εντελώς την επαφή με το κυνήγι της οκτάδας. Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο για τον επιπλέον λόγο ότι η Μπάγερν παίζει σχεδόν το τελευταίο της χαρτί για την επαφή με την οκτάδα. Δεν παίζει καλά, ο Αντρέα Τρινκιέρι δεν τα έχει καταφέρει φέτος και έτσι πρέπει να γίνει υπέρβαση από δω και πέρα, ώστε να επιτευχθεί η πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας.

Την ίδια ώρα ο κόσμος του Παναθηναϊκού περιμένει τις εξελίξεις ή μάλλον τις αλλαγές, που προανήγγειλε ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ηδη έχουν γίνει δύο κινήσεις με τον Αργύρη Πεδουλάκη και τον Γιάννη Ζαφειρόπουλο να αποχωρούν από τα πόστα τους. Ο Πεδουλάκης, που αντιμετωπίζει σοβαρότατο οικογενειακό πρόβλημα, μετακόμισε στις ακαδημίες της ομάδας.

Θα γίνουν, όμως, και άλλες αλλαγές, αφού θα χρειαστεί εκτός των άλλων και ένας ασίσταντ κόουτς.

Εκείνο, πάντως, που περιμένει ο κόσμος περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι μεταγραφές. Προς το παρόν η αναζήτηση έχει να κάνει με έναν πάουερ-φόργουορντ, που θα πλαισιώσει τους ήδη υπάρχοντες. Έναν παίκτη σαν τον Σίνγκλετον, που τελικά υπάγραψε στην Εφές, έναν ψηλό, που να μπορεί να παίζει και στο «4» και στο «5». Ο Ακίλε Πολονάρα, που ήταν να πάει στον Ερυθρό Αστέρα, θα ήταν μία λύση, όπως και ο Ντεσόν Τόμας. Μάλλον, όμως, οι «πράσινοι» έχουν προτεραιότητα σε έναν παίκτη, που να ακουμπάει περισσότερο στο «5» σε σχέση με τον Πολονάρα και τον Τόμας, που είναι μόνο «4».

Από κει και πέρα και ανάλογα τα αποτελέσματα, ίσως αναζητηθεί και ένας ακόμη γκαρντ. Ενας ηγέτης, αυτό, που δεν είναι, δηλαδή, ο Ουόλτερς με τον Λι. Ενας παίκτης σαν τον Βιλντόζα του Ερυθρού Αστέρα. Το ιδανικό θα ήταν ο Παναθηναϊκός να μπορέσει να πάρει τον Φακούντο Καμπάτσο, που δεν μπορεί προς το παρόν να παίξει στην Ευρωλίγκα με τον Ερυθρό Αστέρα. Λογικά, όμως, το πρόβλημα θα ξεπεραστεί και ο Αργεντίνος θα αγωνιστεί και στην Ευρωλίγκα.

Ο ψηλός, που αναζητείται, ίσως και μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας να έχει βρεθεί. Την Δευτέρα, πάντως, που μας έρχεται, λήγει η προθεσμία ώστε ομάδα της Ευρωλίγκας να μπορεί να πάρει παίκτη από άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας. Αν θέλει, δηλαδή, ο Παναθηναϊκός να πάρει Πολονάρα ή Τόμας, μπορεί μέχρι την Δευτέρα. Και μετά την Δευτέρα θα μπορεί, αλλά ο παίκτης δεν θα έχει δικαίωμα να παίξει στην Ευρωλίγκα παρά μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις. Διαδικασία, στην οποία δεν πρόκειται να μπουν οι «πράσινοι».

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρίχνει χρήμα για μεταγραφές ο Γιαννακόπουλος - Η Νο1 επιλογή Ράντονιτς - Φήμες στο ΟΑΚΑ για NBAer!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags