Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ρίχνει χρήμα για μεταγραφές ο Γιαννακόπουλος - Η Νο1 επιλογή Ράντονιτς - Φήμες στο ΟΑΚΑ για NBAer!
Μπάσκετ
| 2023-01-03 19:43:00

Ρίχνει χρήμα για μεταγραφές ο Γιαννακόπουλος - Η Νο1 επιλογή Ράντονιτς - Φήμες στο ΟΑΚΑ για NBAer!

του Pick n' Scroll
Ρίχνει χρήμα για μεταγραφές ο Γιαννακόπουλος - Η Νο1 επιλογή Ράντονιτς - Φήμες στο ΟΑΚΑ για NBAer!

Γιατί στηρίζει τον Σέρβο προπονητή και οι αλλαγές στο πράσινο ρόστερ. Ποιες κινήσεις θα γίνουν στο Τριφύλλι, ποιες θα είναι οι επόμενες αποχωρήσεις και ο λόγος που η διοίκηση αποφάσισε να μην προχωρήσει σε αλλαγή του κόουτς.
 

Κάποιος κόσμος περίμενε ακούγοντας για αλλαγές προ ημερών από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ότι θα φύγει ο Ντέγιαν Ράντονιτς. Δεν πρόκειται, όμως, να γίνει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας.

Ο Γιαννακόπουλος στηρίζει τον Μαυροβούνιο προπονητή και του δίνει μπάτζετ για να επιλέξει 2-3 παίκτες της αρεσκείας του, στην προσπάθεια να διορθωθούν τα κακώς κείμενα του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα άλλαξε πόστο στον Αργύρη Πεδουλάκη, που ήταν ο μέχρι τώρα τεχνικός διευθυντής της ομάδας, ενώ θα γίνουν και άλλες αλλαγές, που θα γνωστοποιηθούν από ώρα σε ώρα.

Αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού αναρωτιούνται στο διαδίκτυο τι σημαίνει το «ελεύθερο μπάτζετ» και επισημαίνουν ότι δεν υπάρχουν πλέον πολύ καλοί διαθέσιμοι παίκτες. Δεν έχουν πολύ άδικο, αφού οι λύσεις είναι περιορισμένες. Και οι «πράσινοι» χρειάζονται παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις. Δεν θέλουν να πάρουν παίκτες απλά για να πουν ότι πήραν.

Έναν Σίνγκλετον ή έναν Πολονάρα θα τον ήθελαν με τα χίλια αφού πρόκειται για πολύ έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες σε μία θέση, όπου πονάνε. Προφανώς ο Ράντονιτς θα χρειαστεί και έναν ακόμη ρυθμιστή του παιχνιδιού, αφού ο Λι είναι βοηθητικός, ενώ ο Ουόλτερς είναι καλός παίκτης, αλλά δεν είναι ηγέτης, τραυματίζεται δε κάθε λίγο και λιγάκι.

Σε αυτή την θέση δεν υπάρχουν ιδιαίτερες επιλογές. Τις προάλλες είχαμε αναφέρει το όνομα του Τζαλίν Σμιθ της Αλμπα, είναι όμως άγνωστο αν οι Γερμανοί θα αφήσουν έναν από τους καλύτερούς τους παίκτες.

Και από κει και πέρα, στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, αφού δύσκολα θα φύγουν οι πολύ καλοί παίκτες από τις ομάδες τους.

Οπότε σε αυτό το κομμάτι, ίσως η λύση αναζητηθεί στο ΝΒΑ, όπου υπάρχουν πολλές και καλές επιλογές.

Όπως ο Ντι Τζέι Ογκουστίν, που έπαιζε στους Λέικερς, αλλά και στους Μπακς του Αντετοκούνμπο, καθώς και ο Αίζάια Τόμας, ο οποίος όλο λέγεται ότι θα έρθει στην Ευρώπη, ακόμη, όμως, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει εφικτό.

Δύσκολα, πάντως, ο Παναθηναϊκός δεν θα κάνει τουλάχιστον μία μεταγραφή. Το χρειάζεται και αγωνιστικά αλλά και επικοινωνιακά καθώς ο κόσμος του είναι πολύ στεναχωρημένος με όσα βλέπει να γίνονται στην αγαπημένη του ομάδα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σφαιρόπουλος για ΠΑΟ - Το καλοκαίρι Σάρας με Γιαννακόπουλο - Δικαίωση Μπαρτζώκα με Σπανούλη"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags