Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κρατάει Ράντονιτς ο Γιαννακόπουλος - Ελεύθερο να… αλλάξει όλο το ρόστερ - Απόφαση για Πεδουλάκη!
Μπάσκετ
| 2023-01-03 14:48:00

Κρατάει Ράντονιτς ο Γιαννακόπουλος - Ελεύθερο να… αλλάξει όλο το ρόστερ - Απόφαση για Πεδουλάκη!

Sportdog Team
Κρατάει Ράντονιτς ο Γιαννακόπουλος - Ελεύθερο να… αλλάξει όλο το ρόστερ - Απόφαση για Πεδουλάκη!

Έκπληξη στον Παναθηναϊκό που στηρίζει τον Σέρβο προπονητή. Οι πρώτες αλλαγές μετά το… βατερλό με τον Ολυμπιακό και οι αλλαγές που έρχονται άμεσα στην ομάδα.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκός, καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε σήμερα τις αποφάσεις του για την επόμενη ημέρα, η οποία περιλαμβάνει ακόμα τον Ντέγιαν Ράντονιτς, παρά τις φήμες περί του αντιθέτου.

Ο ισχυρός άνδρας της "πράσινης" ΚΑΕ συναντήθηκε με τον Σέρβο προπονητή και αποφάσισε να τον στηρίξει, ισχυροποιώντας μάλιστα την θέση του. Τι σημαίνει αυτό;

Ότι δίνει στον έμπειρο κόουτς ελεύθερο μπάτζετ να προχωρήσει σε ό,τι αλλαγές νομίζει αυτός και θεωρεί αναγκαίες για να βελτιωθεί το ρόστερ των Πράσινων. Κι αυτό γιατί στην κουβέντα που έγινε μεταξύ των δύο ανδρών προέκυψε το συμπέρασμα πως για την πορεία, τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού υπάρχουν τεράστιες ευθύνες και στους παίκτες.

Έτσι, λοιπόν, ο Ράντονιτς παραμένει στον πάγκο της ομάδας και θα έχει την δυνατότητα να προχωρήσει σε μεταγραφές χωρίς οικονομικούς περιορισμούς, την ώρα που αντίθετο δρόμο πήρε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Όπως αποφάσισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο Πεδουλάκης αποχωρεί από τη θέση του τεχνικού διευθυντή η οποία και καταργείται, αλλά ο ίδιος δεν αποχωρεί από τον σύλλογο, καθώς αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τις ακαδημίες και το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ομάδας.

Παράλληλα, ο Ντέγιαν Ράντονιτς σε συνεργασία με την διοίκηση θα αρχίσουν από τώρα να κάνουν τον σχεδιασμό και να βάζουν τις βάσεις για την επόμενη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σφαιρόπουλος για ΠΑΟ - Το καλοκαίρι Σάρας με Γιαννακόπουλο - Δικαίωση Μπαρτζώκα με Σπανούλη"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags