Παναθηναϊκός - Νέιτ Ουόλτερς: Όπως σας έχουμε ξαναπεί, από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός απαρριθμεί 8 ξένους στο ρόστερ του (τους Ουόλτερς, Λι, Γκριγκόνις, Τόμας, Μπέικον, Πονίτκα, Ουίλιαμς, Γκουντάιτις), προκύπτουν αυτόματα κάποιες διαφορετικές κατηγορίες.

Στην πρώτη εντάσσονται οι παίκτες που δεν πρόκειται να συνεχίσουν την επόμενη περίοδο. Σε αυτή λοιπόν μπαίνει ήδη με σχετική βεβαιότητα ο (σχεδόν μόνιμα τραυματίας τελευταία), Νέιτ Ουόλτερς. Ο Αμερικανός γκαρντ ο εξελίχθηκε σε απογοήτευση, όχι επειδή είναι κακός παίκτης, αλλά επειδή κάθε τρεις και λίγο κάποιο πρόβλημα τον ανάγκαζε να μείνει εκτός δράσης. Και μοιραία, να μην έχει βοηθήσει όσο θα έπρεπε την ομάδα.

Παρά το γεγονός όμως ότι Παναθηναϊκός και Ουόλτερς εκτός απροόπτου δεν θα συνεχίσουν μαζί, μία ανάρτηση από το εξωτερικό ήρθε να μεταφέρει ένα σενάριο... επιστημονικής φαντασίας. Συγκεκριμένα ο Σέρβος δημοσιογράφος, Νεμάνια Ζόριτς, ανέφερε με tweet ότι οι Πράσινοι με τον Αμερικανό βρίσκονται σε προχωρημένες μάλιστα διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο, με τον παίκτη να ετοιμάζεται ν' αγωνιστεί και του χρόνου στο ΟΑΚΑ! Φυσικά, καμία τέτοια διαπραγμάτευση δεν υπάρχει στην πράξη.