Η Παρτιζάν θα φιλοξενήσει στην κατάμεστη και... καυτή «Stark Arena» τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά τα όσα θλιβερά συνέβησαν στο Game 2 στο «Wizink Center», εκεί από όπου οι Σέρβοι έφυγαν με το υπέρ τους 2-0, οι Μαδριλένοι, έβγαλαν αντίδραση το βράδυ της Τρίτης στο Βελιγράδι, παίρνοντας τη νίκη με το οριακό 82-80, σβήνοντας παράλληλα το ένα από τα δύο «break»!

Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντιβιτς έχει ακόμα μία ευκαιρία μπροστά στο κοινό της να πάρει την πολυπόθητη τρίτη νίκη και να τσεκάρει το εισιτήριο για το Final 4 του Κάουνας, έχοντας απόψε στην σύνθεσή της και τον Ματίας Λεσόρ, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί μετά τα επεισόδια στη Μαδρίτη.

Από την άλλη, εκτός λόγω τιμωρίας παραμένει ο «μπόμπερ», Κέβιν Πάντερ, όπως φυσικά και ο γκαρντ, Αλέκσα Αβράμοβιτς, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο χέρι κατά τη διάρκεια του Game 3, με αποτέλεσμα να χάσει όλο το υπόλοιπο της σεζόν.

Τι παίζουμε

Αρκετοί πίστευαν ότι η Παρτιζάν δεν... τα έδωσε όλα ενάντια στην Ρεάλ, μιας και το 3-0 θα σήμαινε πως ο Πάντερ θα έχανε τον ημιτελικό της Ευρωλίγκας. Ο άσος απόψε παίζεται στο 2.00 και σίγουρα μπορεί να αποτελέσει επιλογή για αρκετό κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Παρτιζάν έχασε το ματς που... ήθελε και τώρα θέλει μόνο να νικήσει - Θα έπαιζε ημιτελικό χωρίς Πάντερ;