Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να αναλύσουμε αυτό, που είπε τις προάλλες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: για το αν υπάρχει αποτυχία στον αθλητισμό. Όχι ότι δεν αξίζει ανάλυσης ή κριτικής, αλλά στην προκειμένη περίπτωση το ζητούμενό μας είναι διαφορετικό.

Και πιο συγκεκριμένα είναι το αν ο Ολυμπιακός πραγματικά μπορεί να πάρει την τέταρτή του Ευρωλίγκα. Η αλήθεια είναι ότι η απάντηση σε αυτό παραείναι εύκολη: και βέβαια μπορεί να τα καταφέρει.

Αν και για αυτό μοναδικός κριτής είναι το παρκέ και τίποτε άλλο. Και αν δεν κρίναμε ή αναλύσαμε την άποψη του Αντετοκούνμπο για τα περί αποτυχίας ή μη στον αθλητισμό, θα σταθούμε σε αυτό που είπε πριν από μερικές μέρες ο Γιώργος Μπαρτζώκας: «Δεν είναι τυχαίο πως με ένα μπάτζετ χαμηλότερο από 7-8 ομάδες ο Ολυμπιακός πάει ξανά στο Final Four. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι διεκδικητής. Αυτό είναι το σημαντικό» τόνισε ο σπουδαίος προπονητής.

Σχεδόν έτσι όπως τα λέει είναι τα πράγματα. Ο Ολυμπιακός του μπάτζετ των κάτι παραπάνω από 9 εκ. ευρώ είναι στο Κάουνας, ενώ δεν είναι εκεί οι πολύ πιο ακριβές ομάδες της Εφές, της Αρμάνι, της Φενέρ και πάει λέγοντας.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ