Facebook Pixel Σάσα Ομπράντοβιτς: "Σκασμένος" ο Ομπράντοβιτς μετά την ήττα της Μονακό - "Δεν υπάρχει εξήγηση - Ίσως είναι...."
Μπάσκετ
| 2023-05-19 20:22:00

"Σκασμένος" ο Ομπράντοβιτς μετά την ήττα της Μονακό - "Δεν υπάρχει εξήγηση - Ίσως είναι...."

"Σκασμένος" ο Ομπράντοβιτς μετά την ήττα της Μονακό - "Δεν υπάρχει εξήγηση - Ίσως είναι...."

Την εξήγηση για τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό και της κατάρρευσης των Μονεγάσκος προσπάθησε να δώσει ο τεχνικός της Μονακό στις δηλώσεις του.

Σάσα Ομπράντοβιτς: Η Μονακό... λιποθύμησε κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου κόντρα στον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα να ηττηθεί στον ημιτελικό της Euroleague με τον τεχνικό της ομάδας να μην μπορεί να εξηγήσει την εικόνα κατάρρευσης.

«Δεν υπάρχει εξήγηση για αυτό που συνέβη. Θέλαμε να παίξουμε δυνατά στο πρώτο πεντάλεπτο της επανάληψης, αλλά αντιθέτως κάναμε πολλά λάθη. Ίσως είναι θέμα εμπειρίας...

Ο Ολυμπιακός ξέρει πώς να παίζει σε αυτά τα σημεία ενός τέτοιου αγώνα. Εμείς πέσαμε και μας προσπέρασαν. Προετοιμαστήκαμε για τα κοψίματα του Ολυμπιακού στη ρακέτα μας, αλλά δεν μπορέσαμε να τα αντιμετωπίσουμε», είπε ο Σάσα Ομπράντοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή 12 εκατ. και το όνειρο Μελισσανίδη που θα "αλλάξει" την Ελλάδα - Δεν κάνει το λάθος του Ολυμπιακού

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags