Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Γι’ αυτό πήρε Γκραντ ο Αταμάν: "Δημιουργία και καλός αμυντικός - Προσωπικότητα στο παιχνίδι - Δουλευταράς"
Μπάσκετ
| 2023-07-10 17:25:00

Γι’ αυτό πήρε Γκραντ ο Αταμάν: "Δημιουργία και καλός αμυντικός - Προσωπικότητα στο παιχνίδι - Δουλευταράς"

του Γιώργου Κτενά
Γι’ αυτό πήρε Γκραντ ο Αταμάν: "Δημιουργία και καλός αμυντικός - Προσωπικότητα στο παιχνίδι - Δουλευταράς"

Ο Μάκης Γιατράς στο Sportdog.gr για τη νέα μεταγραφή του Τριφυλλιού. Ο πρώην προπονητής του αναλύει τον γκαρντ που ανακοινώθηκε κι επίσημα τους Πράσινους και... προειδοποιεί συμπαίκτες και αντιπάλους για όσα πρέπει να περιμένουν από τον Αμερικανό!

Παναθηναϊκός - Τζέριαν Γκραντ: Στους Πράσινους θα συνεχίσει την καριέρα του ο 30χρονος άσος, καθώς ο πρώην παίκτης τής Τουρκ Τέλεκομ ήταν επιλογή του Εργκίν Αταμάν για το πράσινο ρόστερ. 

Γιατί από την κοινή τους συνύπαρξη στην Τουρκία είχε διακρίνει ότι πρόκειται για μια άριστη λύση που θα έρχεται από τον πάγκο και θα δίνει ανάσες στο βασικό γκαρντ.

Ο πρώην περιφερειακός τού Προμηθέα ήθελε να επιστρέψει στην EuroLeague μετά το πολύ πετυχημένο πέρασμά του από το EuroCup (αναδείχθηκε ως ο MVP της διοργάνωσης) και το sportdog επικοινώνησε με τον Μάκη Γιατρά, τον προπονητή του στην Πάτρα, για να συλλέξουμε πληροφορίες για την περίπτωσή του.

"Δημιουργικός για συμπαίκτες και καλός αμυντικός - Προσωπικότητα στο παιχνίδι - Δουλευταράς και εξαιρετικός χαρακτήρας"

"Είναι παίκτης που μπορεί να παίξει και στη θέση 1 και στη θέση 2, με την μπάλα στα χέρια μπορεί να είναι δημιουργικός για τους συμπαίκτες του, να είναι πολύ καλός αμυντικός, ενώ έχει και προσωπικότητα στο παιχνιδι", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο και πρόσθεσε:

Ποια είναι τα κουμπιά του;

"Είναι δουλευταράς από μόνος του και εξαιρετικός χαρακτήρας, δεν έχει κουμπιά. Πολύ εύκολος στη συνεργασία και έχει μεγάλη ποιότητα ως άνθρωπος".

"Ήρθε στον Προμηθέα λόγω κορωνοϊού - Ρολίστας πολυτελείας στην Ευρωλίγκα - Εξαιρετική αποψη από όλους"

Πώς βρέθηκε στον Προμηθέα;

"Αν δεν υπήρχε η χρονιά με τον κορωνοϊό, δεν θα θα ήταν εύκολο να έρθει στον Προμηθέα. Μιλάμε για παίκτη που ήταν στο ΝΒΑ για χρονια, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι έχει περάσει και από την Αρμάνι".

Τι άλλο θα συμπληρώνατε για εκείνον;

"Εξαιρετικός παίκτης και χαρακτήρας, θα κάνει ο,τι του πει ο προπονητής στο γήπεδο, για την Ευρωλίγκα είναι ρολίστας πολυτελείας, που μπορεί να έχει αρκετούς ρόλους. Η άποψή μου είναι εξαιρετική και το ίδιο ισχύει για όσους συνεργάστηκαν μαζί του". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιωάννου για Σλούκα: "Περίμενε ένα τηλεφώνημα από τον Μπαρτζώκα - Δεν απαντούσε σε ΠΑΟ μέχρι…"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags