Facebook Pixel Τζέιμς: ’’Ο Ομπράντοβιτς διευρύνει τους ορίζοντές μου - Τέλεια η σχέση μου με τον Γουόκερ - Θα γίνω νατουραλιζέ...’’
Μπάσκετ
| 2023-10-18 22:00:00

Τζέιμς: ’’Ο Ομπράντοβιτς διευρύνει τους ορίζοντές μου - Τέλεια η σχέση μου με τον Γουόκερ - Θα γίνω νατουραλιζέ...’’

Sportdog Team
Τζέιμς: ’’Ο Ομπράντοβιτς διευρύνει τους ορίζοντές μου - Τέλεια η σχέση μου με τον Γουόκερ - Θα γίνω νατουραλιζέ...’’

Αποκαλύψεις από τον Αμερικανό γκαρντ.

Ο Μάικ Τζέιμς μίλησε για το τι συνέβη με τον Παναθηναϊκό προ ολίγων ετών και αποχώρησε, όμως παραχώρησε και συνέντευξη στη Mozzasport για την επικείμενη αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα κόντρα στη Μονακό. Ο Αμερικανός σταρ σχολίασε τη σχέση του με τον προπονητή του και τους συμπαίκτες του, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να γίνει νατουραλιζέ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζέιμς:

Για τη σχέση του με τον Σάσα Ομπράντοβιτς: "Είναι καλή. Ουσιαστικά είναι η τρίτη μας χρονιά μαζί. Υπάρχει πολύς σεβασμός και από τις δύο πλευρές, πολύ πάθος και ενέργεια, και μόνο δύο άνθρωποι που αγαπούν το μπάσκετ, οπότε τα πάμε πολύ καλά. Με πιέζει, προσπαθεί να διευρύνει τους ορίζοντές μου ώστε να είμαι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικός και να έχω όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιρροή στο παιχνίδι".

Για την συνύπαρξη με τον Κέμπα Γουόκερ: "Τα πηγαίνουμε τέλεια. Εκτός γηπέδου, όλα είναι πολύ καλά. Στο γήπεδο δεν έχω ιδέα. Με τον Κέμπα και τον Τζόρνταν (Λόιντ) να είναι έξω αυτή τη στιγμή, δεν είχαμε την ευκαιρία να το εξερευνήσουμε μέχρι στιγμής. Είναι λίγο πολύ ένα ερωτηματικό και για εμάς.

Όταν επιστρέψουν υγιείς και έρθουν να παίξουν μαζί μας, θα καταλάβουμε τα rotations και ποιος μπορεί να παίξει με ποιον, ποια είναι η θέση του άλλου.
Νομίζω πως πέρσι με τον Έλι (Οκομπό) και τον Τζόρνταν (Λόιντ) μάθαμε να είμαστε μαζί από ένα σημείο και μετά. Με την προσθήκη του Κέμπα (Γουόκερ) θα πρέπει να το εξερευνήσουμε ξανά.

Προφανώς, εμείς οι τρεις θα έχουμε χημεία, αλλά πρέπει επίσης να καταλάβουμε τι αρέσει στον Κέμπα να κάνει, πού του αρέσει η μπάλα. Θα είναι μια διαδικασία μάθησης. Ας ελπίσουμε ότι, ενώ μαθαίνουμε, μπορούμε να κερδίσουμε μερικά παιχνίδια και να είναι αποτελεσματικός".

Για το γεγονός ότι βρίσκεται για πρώτη φορά στην καριέρα του τόσο καιρό στην ίδια ομάδα: "Στην Μπασκόνια, ήταν απλά η ώρα να κάνω ένα βήμα μπροστά. Σχεδόν όλη η ομάδα έφυγε μετά τη δεύτερη χρονιά μου. Μετά τη δεύτερη χρονιά στον Παναθηναϊκό, δεν είναι ότι δεν με ήθελαν, αλλά δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να κρατήσουν τον κορμό της ομάδας.

Ήμουν από τους παίκτες για τους οποίους δεν είχαν χρήματα και εγώ δεν είχα άλλη επιλογή, ενώ είχα οικογενειακά προβλήματα στην ΤΣΣΚΑ. Έτσι είναι. Δεν μπορείς να επηρεάσεις κάποια πράγματα κατά τη διάρκεια της καριέρας σου, τι συμβαίνει σε ποιο στάδιο, αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι όπως είναι και τέλος".

Για το αν θα έπαιζε ως νατουραλιζέ σε κάποια εθνική: "Πριν από κάθε μεγάλο τουρνουά υπάρχει ένα συγκεκριμένο ενδιαφέρον, ο ατζέντης πάντα με ρωτάει τι πιστεύω, αλλά πάντα ήμουν διστακτικός. Η σεζόν είναι μεγάλη, δεν μπορείς να περάσεις πολύ χρόνο στο σπίτι, και αυτό μου αρέσει. Ωστόσο, αν προέκυπτε η κατάλληλη ευκαιρία, στη σωστή ομάδα, σίγουρα θα τη σκεφτόμουν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δεν έχει χημεία ο Παναθηναϊκός, σοβαρό το θέμα με Βιλντόζα - Παίκτες για άμυνα και να ελέγχουν τα ριμπάουντ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags