Facebook Pixel Σβί Μίχαϊλιουκ: Νέα δεδομένα για Μίχαϊλιουκ - Αλλάζουν όλα ενόψει συνέχειας - Τι γίνεται με Παναθηναϊκό
Μπάσκετ
| 2023-10-24 15:26:00

Νέα δεδομένα για Μίχαϊλιουκ - Αλλάζουν όλα ενόψει συνέχειας - Τι γίνεται με Παναθηναϊκό

Sportdog Team
Νέα δεδομένα για Μίχαϊλιουκ - Αλλάζουν όλα ενόψει συνέχειας - Τι γίνεται με Παναθηναϊκό

Ο Ουκρανός είναι γνωστό ότι παρά το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού κατάφερε και βρήκε συμβόλαιο με τους Σέλτικς και μάλιστα πλέον υπάρχουν νέα δεδομένα σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του.

Σβί Μίχαϊλιουκ: Στους Σέλτικς, τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη, θα μείνει ο Ουκρανός που ήταν πολύ ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού όλο το καλοκαίρι, αφού η ομάδα της Βοστώνης δεν έκανε χρήση του δικαιώματος που είχε να τον αποδεσμεύσει πριν την έναρξη της περιόδου καταβάλλοντάς του μόλις 200.000 δολάρια και η σχετική διορία έληξε.

Θυμίζουμε πως μέχρι στιγμής ο 26χρονος άσος έχει εξασφαλισμένο το 50% του συμβολαίου του δηλαδή 1.173.307 δολάρια και αν μείνει έως τις 7 Ιανουαρίου θα πάρει το πλήρες ποσό του συμβολαίου το οποίο ανέρχεται στα 2.346.614 δολάρια, με τον ίδιο μάλιστα να παίζει στα τρία από τα πέντε παιχνίδια της pre season που αγωνίστηκε, δείχνοντας εξαιρετική εικόνα, έχοντας μάλιστα στα δύο πρώτα από 15 πόντους.

«Οι Σέλτικς είναι χαρούμενοι που έχουν τον Σβι Μίχαϊλιουκ στην ομάδα τους» αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα NBC, ενώ σημειώνει επίσης όσα είχε κάνει όταν αγωνιζόταν εναντίον των Σέλτικς: «εάν είναι τόσο καλός όσο ήταν εναντίον της Βοστόνης, τότε έχει όλο το πακέτο ώστε να κερδίσει λεπτά συμμετοχής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τελική τριάδα NBAers για ΠΑΟ με Ναν και δύο... καλύτερους - Ρίχνει χρήμα ο Γιαννακόπουλος για δύο μεταγραφές


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags