Facebook Pixel Ξεκάθαρος ο Μποζίκας: ''Μιλουτίνοφ και Φαλ είναι το το καλύτερο δίδυμο ψηλών στην Euroleague''
Μπάσκετ
| 2024-01-18 23:37:00

Ξεκάθαρος ο Μποζίκας: ''Μιλουτίνοφ και Φαλ είναι το το καλύτερο δίδυμο ψηλών στην Euroleague''

Sportdog Team

Ο άμεσος συνεργάτης του Μπαρτζώκα αποθέωσε τους ψηλούς της ομάδας του και τόνισε πως όταν συνυπάρξουν στο παρκέ, οι ερυθρόλευκοι θα ανέβουν επίπεδο.

Ο Ολυμπιακός ''πάτησε'' τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ και ο άμεσος συνεργάτης του κόουτς Μπαρτζώκα, Γιώργος Μποζίκας, σχολίασε την ματσάρα του Νίκολα Μιλουτίνοφ και το δίδυμο που έχει συνθέσει με τον Μουσταφά Φαλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

Για το ματς: «Έχουμε πει πόσο καλό κλίμα έχουμε στα αποδυτήρια και σήμερα το δείξαμε. Είναι σημαντικό που ο κόσμος είναι δίπλα μας, όχι μόνο στα εύκολα. Ήταν ένα ματς - τελικός σήμερα με μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Όλοι οι παίκτες έβαλαν το εγώ τους κάτω από την ομάδα. Ελέγξαμε το παιχνίδι και στα 40 λεπτά, δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα. Η Μακάμπι δεν βρήκε ρυθμό ποτέ. Ξεκινήσαμε χωρίς ρυθμό στην επίθεση αλλά το βρήκαμε στη συνέχεια».

Για τους Μιλουτίνοφ και Φαλ: «Το θέμα είναι να παίξουν και οι δύο μαζί. Είναι το καλύτερο δίδυμο στην Euroleague. Όταν καταφέρουν να παίξουν και οι δύο μαζί και βρεθούν τότε ο Ολυμπιακός θα είναι σε πιο υψηλό επίπεδο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μόνο Ολυμπιακός" είπα σε Παύλο και Ψωμιάδη - "Θανάση, θα τρώω ξύλο από Παναθηναϊκούς και Ολυμπιακούς"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags