Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αποθέωσε Μιλουτίνοφ τοπ παίκτης της Euroleague - "Ο καλύτερος ψηλός στα επιθετικά ριμπάουντ στην ιστορία"
Μπάσκετ
| 2024-01-19 18:44:00

Αποθέωσε Μιλουτίνοφ τοπ παίκτης της Euroleague - "Ο καλύτερος ψηλός στα επιθετικά ριμπάουντ στην ιστορία"

Sportdog Team
Αποθέωσε Μιλουτίνοφ τοπ παίκτης της Euroleague - "Ο καλύτερος ψηλός στα επιθετικά ριμπάουντ στην ιστορία"

Δηλώσεις έκανε γνωστός παίκτης ομάδας της Euroleague με τον ίδιο να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Σέρβο σέντερ του Ολυμπιακού, σημειώνοντας ότι είναι καλύτερος στην ιστορία στα επιθετικά ριμπάουντ.

Γουέιντ Μπόλντγουιν: Μια μέρα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ο άσος της Μακάμπι Τελ Αβίβ μίλησε στο BasketNews και αναφέρθηκε στον Νίκολα Μιλουτίνοφ, αποθεώνοντας την εμφάνιση που έκανε κόντρα στην ομάδα του λαού.



Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Είναι δύσκολο γήπεδο και παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα του Ολυμπιακού που ήταν πολύ... πεινασμένη για τη νίκη. Είχαν χάσει δύο παιχνίδια στη σειρά και ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για την εμφάνιση του Μιλουτίνοφ: «Ο Ολυμπιακός έχει τον καλύτερο ψηλό επιθετικό ριμπάουντερ στην ιστορία του παιχνιδιού και το έδειξε απόψε. Είχε ένα παιχνίδι 20+20. Αυτό είναι κάτι για το οποίο οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν τη δυνατότητα, εκτός πιθανώς από τη Ρεάλ».

Για τον ίδιο: «Είναι άλλη μια χρονιά που είμαι ένας από τους κορυφαίους γκαρντ στο πρωτάθλημα. Έχουν περάσει τέσσερα συνεχόμενα χρόνια που γίνεται αυτό, και απλώς συνεχίζω. Το παιχνίδι μου εξελίσσεται και είμαι ο ηγέτης της ομάδας. Απλώς δείχνω συνέπεια ως ένας από τους καλύτερους παίκτες στη λίγκα», είπε ο Γουέιντ Μπόλντγουιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Γιαννακόπουλος πήγε στον Αγγελόπουλο και ζήτησε "το μαλλί που κερδίζει με 42 πόντους τον Ολυμπιακό" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags