Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτός ο ΠΑΟ… βλέπει ξανά F4 - Κυρίαρχος Λεσόρ, επιστροφή Σλούκα - Έφερε το ΝΒΑ ο Γιαννακόπουλος!
Μπάσκετ
| 2024-01-19 23:34:00

Αυτός ο ΠΑΟ… βλέπει ξανά F4 - Κυρίαρχος Λεσόρ, επιστροφή Σλούκα - Έφερε το ΝΒΑ ο Γιαννακόπουλος!

του Pick n' Scroll

Ο Ομπράντοβιτς ήθελε, αλλά ήταν φανερό πως δεν μπορούσε. Η Παρτιζάν ήρθε στο ΟΑΚΑ για να κάνει ζημιά, δυσκόλεψε πολύ τους Πράσινους, όμως οι αρχηγοί της ομάδας... καθάρισαν στο φινάλε τους Σέρβους και οδηγούν την ομάδα σταθερά προς το Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός για ένα ακόμη βράδυ ήταν εντυπωσιακός, για μία ακόμη φορά αξιοποίησε το ΟΑΚΑ. Κέρδισε και την Παρτίζαν με 84-71 και πλέον κάνει για τα καλά όνειρα για το πλεονέκτημα της έδρας και το φάιναλ-φορ του Βερολίνου.

Ο Κέντρικ Ναν έδειξε για μία ακόμη φορά την κλάση, που κουβαλάει από το ΝΒΑ, ο Μήτογλου έκανε τα πάντα, ο Σλούκας επανήλθε στις πολύ καλές του εμφανίσεις και ο Λεζόρ κυριάρχησε κάτω από τα καλάθια. Ετσι ο Παναθηναϊκός πέτυχε αυτό, που ήθελε απέναντι στην φιλότιμη Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που ήθελε αλλά δεν μπορούσε να αλώσει το ΟΑΚΑ, που «καιγόταν».

Ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος, που είχε το πάνω χέρι στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου με τον Κέντρικ Ναν να είναι μπροστάρης και κλειδιά ο Γκριγκόνις με τον Γκραντ. Οι «πράσινοι», πάντως, δεν πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με καλή διαφορά, καθώς το 40-31 έγινε 42-40. Στην τελική ευθεία του πρώτου μέρους κάπου...κοιμήθηκαν και η Παρτίζαν μπόρεσε να μειώσει την διαφορά. Το ματς ήταν ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να κάνει το 26-27, 40-31, κάτι, που προκάλεσαν ο Γκραντ με τα κλεψίματα του και ο Γκριγκόνις με τους πόντους του. Ο Ναν, όπως αναφέραμε, ήταν ο πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού» στο πρώτο μέρος με 13 πόντους με τον Σλούκα να μοιράζει 4 ασίστ.

Από την Παρτίζαν ο Ντόζιερ ήταν εκείνος, που τα έκανε όλα, καθώς σε αυτό το διάστημα είχε 11 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα. Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά με το πληθωρικό του παιχνίδι.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν η τρίτη περίοδος με τις δύο ομάδες να είναι από κοντά. Ο Ντόζιερ συνέχισε να κάνει παιχνιδάρα, από την άλλη οι «πράσινοι» έπαιρναν πράγματα από αρκετούς παίκτες τους. Η Παρτίζαν πήγε να κλείσει την περίοδο προηγούμενη, αλλά δεν το επέτρεψε ο Λεζόρ, ο οποίος με ένα απίστευτο κάρφωμα ισοφάρισε σε 58-58.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να παίξει σκληρή άμυνα. Και είχε αποτέλεσμα. Οι Σέρβοι έβλεπαν πλέον το καλάθι σαν τρύπα βελόνας με τους «πράσινους» να προηγούνται στο 36΄ με 73-64. Και να φτάνουν χωρίς να ιδρώσουν σε μία ακόμη επιτυχία, που τους φέρνει μπροστά από πολύ ωραίες καταστάσεις, όπως είναι το πλεονέκτημα της έδρας. 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι έκανε Θεέ μου! Buzzer beater πόστερ κάρφωμα ο Λεσόρ - ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ τον (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags