Facebook Pixel Γιασικεβίτσους - "Απόλαυση να έρχομαι εδώ..." - Για αυτό ήρθε η ήττα
Μπάσκετ
| 2024-02-09 23:48:00

Αποθέωσε ΟΑΚΑ και κόσμο ο Γιασικεβίτσους - "Απόλαυση να έρχομαι εδώ..." - Για αυτό ήρθε η ήττα της Φενέρ

Sportdog Team
Αποθέωσε ΟΑΚΑ και κόσμο ο Γιασικεβίτσους - "Απόλαυση να έρχομαι εδώ..." - Για αυτό ήρθε η ήττα της Φενέρ

Στις αιτίες που έφεραν την ήττα της τουρκικής ομάδας στάθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Λιθουανός τεχνικός που αποθέωσε τον κόσμο των Πρασίνων.

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: Ο Παναθηναϊκός πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στη Φενέρ και ο Λιθουανός τεχνικός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου έκανε λόγο για κατάρρευση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ δεν παρέλειψε να αποθεώσει τον κόσμο των Πρασίνων, με τον ίδιο να μην δέχεται ερωτήσεις.

"Συγχαργητήρια στον Παναθηναϊκό και τον Εργκίν Αταμάν για τη νίκη. Όπως λέω πάντα, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τόσο θερμή υποδοχή. Είναι πάντα απίστευτη η ευχαρίστηση το να έρχομαι στο ΟΑΚΑ.

Όπως σε όλα τα παιχνίδια δεν μπορείς να χάσεις τη συγκέντρωσή σου και να σταματήσεις να κάνεις τα μικρά πράγματα. Καταρρεύσαμε εντελώς στο δεύτερο μέρος. Νομίζω ότι τα παιδιά έδειξαν μαχητικότητα. Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι, αυτές οι λεπτομέρειες, τα φάουλ ή τα μη φάουλ, μετράνε στο τέλος. Πρέπει να αναλύσουμε γιατί καταρρεύσαμε έτσι", ανέφερε αναλυτικά ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον "τέλειωσε" πριν φύγει ο Καρβαλιάλ - Η τελευταία απρόσμενη απόφασή του στου Ρέντη - Ανατροπή με Φορτούνη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags