Ο παίκτης-αποκάλυψη του φετινού Παναθηναϊκού, Τζέριαν Γκραντ, τολμά να ονειρευτεί το Final-4 της EuroLeague, όπως είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Allstarbasket.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Ποια είναι η καλύτερη σου στιγμή μέχρι τώρα;

«Είναι δύσκολο να το πω αυτό. Η σεζόν είναι σε εξέλιξη, έχουμε πέτυχει σημαντικές νίκες στην Ευρωλίγκα και βρισκόμαστε ψηλά στην βαθμολογία, έχουμε πάρει δυο μεγάλες νίκες απέναντι στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα όπου είμαστε αήττητοι (σ.σ. είχε δώσει τη συνέντευξη πριν την εντός έδρας ήττα από τον Άρη). Είναι πολλές οι σημαντικές στιγμές, αλλά ελπίζω να έρθουν ακόμη περισσότερες και καλύτερες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πιο κοντά στον ΠΑΟ ο Χεζόνια" - Οι 3+1 λόγοι που τον στέλνουν στην Αθήνα - Του δίνει 6 εκατ. ο Γιαννακόπουλος!

 

Και ποια θέλεις να είναι στο τέλος της σεζόν;

«Δεν ξέρω, νομίζω πως η κατάκτηση της Ευρωλίγκας θα ήταν ιδανική ως η καλύτερη στιγμή της σεζόν. Ελπίζω να την κρατήσω στα χέρια μου και τότε θα σου πω με σιγουριά πως αυτή θα είναι η καλύτερη στιγμή».

Πώς ένιωθες όταν έβλεπες τον θείο σου να παίζει στο πλευρό του Μάικλ Τζόρνταν στους Μπουλς;

«Ήταν πολύ όμορφο να τον βλεπεις να αγωνίζεται μαζι με τον κορυφαίο παίκτη που έχει εμφανιστεί στο μπάσκετ . Ήταν τιμή για εκείνον και για ολη μας την οικογένεια , είναι πολύ εύκολο να αντιληφθεί κάποιος το μέγεθος και τη σημασία όλων οσων έχει πετύχει».