Facebook Pixel Ολυμπιακός: Με αυτόν "χτυπάει" ΠΑΟ την Πέμπτη
Μπάσκετ
| 2024-03-13 09:14:00

Βγάζει... άσο από το μανίκι ο Μπαρτζώκας - Με αυτόν "χτυπάει" ΠΑΟ την Πέμπτη - Στοιχείο έκπληξης!

Sportdog Team

Ο Έλληνας τεχνικός ποντάρει σε έναν συγκεκριμένο παίκτη που θα παίξει για πρώτη φορά φέτος κόντρα στο Τριφύλλι, έχοντας φουλ αγωνιστικό ρυθμό.

Ματς που πιθανότατα θα κρίνει την τετράδα της Euroleague διεξάγεται την προσεχή Πέμπτη (14/3, 19:45) στο ΣΕΦ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται σε εξαιρετικό φεγγάρι, μετρώντας σερί και μεγάλες νίκες και πλέον η μεταξύ τους αναμέτρηση αναμένεται κομβική για την διαμόρφωση της βαθμολογίας της κανονικής διάρκειας στη διοργάνωση.

Από πλευράς Ερυθρόλευκων ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να ποντάρει σε έναν συγκεκριμένο παίκτη για να... εκπλήξει κάπως τον Εργκίν Αταμάν και αυτός δεν είναι άλλος από τον Σακίλ ΜακΚίσικ.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει πατήσει... τούρμπο τις τελευταίες εβδομάδες, βρίσκεται σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό και αυτό είναι κάτι που θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί ο Μπαρτζώκας, αφού ο "Σακ" θα δώσει για πρώτη φορά το παρών σε ντέρμπι κόντρα στους Πράσινους, όντας σε πλήρη αγωνιστική φόρμα.

Θυμίζουμε ότι ο ΜακΚίσικ έκανε φοβερή εμφάνιση μέσα στη Ζαλγκίρις, σημειώνοντας 20 πόντους, ενώ στα τελευταία τρία ματς φτάνει σχεδόν τους 13 πόντους μέσο όρο στα ματς του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπογράφει στον ΠΑΟ πριν τον Χεζόνια με εντολή Αταμάν - Εξετάζει Λεν για αντι-Ταβάρες - "Μυστήριο" με Βεζένκοφ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags