Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: Πολύ κρίσιμο παιχνίδι δίνει την Παρασκευή (22/3) ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Μπαρτσελόνα και ο Ισπανός φόργουορντ στις δηλώσεις του ανέφερε πως το ματς έχει χαρακτήρα... τελικού, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη μάχη κόντρα στον αδελφό του, που παίζει στους Μπλαουγκράνα.

«Κάθε ματς είναι δύσκολο. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στη Euroleague. Πρέπει να παίξουμε σκληρά, να είμαστε επιθετικοί. Θα είναι δίπλα μας οι οπαδοί μας και θα γίνει σπουδαίο ματς. Είναι σαν... τελικός το ματς. Στους τελικούς πρέπει να είσαι έτοιμος, να έχεις ενέργεια, να παίζεις έξυπνα και να είσαι συγκεντρωμένος για να παλέψεις για τη νίκη. Όλοι στην ομάδα είναι εξαιρετικοί παίκτες. Πρέπει να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση»

Για τη μάχη με τον αδερφό του: «Θα είμαι χαρούμενος αν έχει ένα εξαιρετικό παιχνίδι ο αδερφός μου και νικήσει ο Παναθηναϊκός», είπε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τελευταίο "δώρο" Γιαννακόπουλου σε Αταμάν - Ντελγκάδο και Γουάιλι για ΠΑΟ - Φτιάχνει δικό του... Πετρούσεφ!