Facebook Pixel Εργκίν Αταμάν: "Σαν να πήραμε δύο νίκες απόψε, άλλα τρία ματς..."
Μπάσκετ
| 2024-03-22 23:55:00

Ενθουσιασμένος μετά την Μπάρτσα ο Αταμάν - "Σαν να πήραμε δύο νίκες απόψε, άλλα τρία ματς..."

Sportdog Team

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού "ξετρελάθηκε" με την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ και έστειλε το δικό του μήνυμα για τη συνέχεια.

Ο Παναθηναϊκός πήρε τεράστια νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα και ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στη σημασία της επικράτησης με 8 πόντους, που δίνει προβάδισμα στην ομάδα του για τη δεύτερη θέση!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονα κάναμε πολλά λάθη, δώσαμε πολλά ριμπάουντ, δεν ήμασταν αρκετά επιθετικοί και μιλήσαμε για αυτό στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα. Κυκλοφορήσαμε τη μπάλα πολύ καλά μετά. Νομίζω πως επιτεθήκαμε πολύ έξυπνα στην τελευταία περίοδο με τον Σλούκα και τον Ναν μόλις μπήκε στον αγώνα. Δείξαμε τη δύναμή μας, ειδικά στο ΟΑΚΑ έχουμε τη δυναμική να γυρίσουμε από το -16 απέναντι στη Μπαρτσελόνα που ήταν δεύτερη γιατί εμείς τώρα είμαστε στη δεύτερη θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονιστική στιγμή στο ΟΑΚΑ: Πριν τη λήξη ΟΛΟ το γήπεδο αποθέωσε τον ΗΓΕΤΗ Σλούκα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κερδίσαμε το παιχνίδι και πήραμε και τη διαφορά τώρα. Γιατί χάσαμε με οκτώ, κερδίσαμε με οκτώ αλλά στο συνολική διαφορά πόντων είμαστε στο +33. Είναι ένα μεγάλο αβαντάζ στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια. Είναι σαν να πήραμε δύο νίκες απόψε. Τρομερή ατμόσφαιρα που μας έδωσε αυτοπεποίθηση, φανταστική για τα παιδιά. Τρία ακόμα παιχνίδια, πηγαίνουμε βήμα βήμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags